CS 2 seçkin alıp para kazanmak mantıklı mı?

Tykens

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS 2'de 2 seçkin hesabım var oyunu oynamayı bayağı seviyorum ve eğleniyorum sizce 2 hesap daha açıp 1000 liraya seçkin alıp kasa düşürüp para kazanmam mantıklı mı?

açıkçası pek mantıklı değil çünkü düşen kasalar maksimum 1 dolar (şu anki fiyatla 34 TL) oluyor ve her hafta 1 kasa düşüyor böyle çok uzun sürer parasını çıkartmak onun yerine operasyon (ne zaman gelir bilmiyorum) bileti almak ve görev yapmak daha mantıklı ama siz bilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar CS 2'de 2 seçkin hesabım var oyunu oynamayı bayağı seviyorum ve eğleniyorum sizce 2 hesap daha açıp 1000 liraya seçkin alıp kasa düşürüp para kazanmam mantıklı mı?

Her hafta oynayacaksan mantıklı ama çok fazla oynayınca insan bıkar bunu söyleyeyim.

Haftalık kazanacağın 1-2 dolar para için uğraşmaya değmez.

3 tane hesap var. Ortalama 1$ kazanıyor. Cevap hiç uğraşmaya değmez.

Son düzenleme:
Yüksek fiyatlı kasa attığı oluyor mu hiç?
Şanslı olursanız atabilir. Bravo kasası gibi operasyon kasaları ve CS silah kasaları güzel para ediyor ancak yaklaşık 2500 saat oynadım bir kere bile düşmedi bana.

Hmm peki 3 hesap ortalama ne kadar kar ettirmiştir ve ne kadar zamandır kasa düşürüyorunuz?

TL'den dolara geçildiğinden beri biriken bütün para 28$
Kesin olarak söylemek gerekirse:
23 Kasım 2023 tarihinden bu yana 35$ harcamışım.
23 Kasım 2023'ten 1 Eylül'e kadar toplam 63$ toplamışım kasalardan.
Açtığım birkaç kasayı da sayarsan 9 ayda 70$ desek yalan olmaz.
Yılda kazanabileceğin Max 100$
Tabii kasa ve dandik item ne varsa satış yapıyorsun.
100$ ve 25 kasa biriktirip birde kasa açmayı denerim seneye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…