wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #31 Rid dedi: Peki şu hile olarak da FACEIT diye bir şey vardı tam bilgim yok orada oynayarak XP kasıp kasa falan alabilir miyim haftalık? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Resmi oyun sunucuları dışında üçüncü parti platformlarda XP kazanılmıyor.
Rid dedi: Peki şu hile olarak da FACEIT diye bir şey vardı tam bilgim yok orada oynayarak XP kasıp kasa falan alabilir miyim haftalık? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Resmi oyun sunucuları dışında üçüncü parti platformlarda XP kazanılmıyor.
Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 411 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #32 wanetage dedi: Maalesef. Resmi oyun sunucuları dışında üçüncü parti platformlarda XP kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler o zaman hileler azalana kadar al miyim ben.
wanetage dedi: Maalesef. Resmi oyun sunucuları dışında üçüncü parti platformlarda XP kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler o zaman hileler azalana kadar al miyim ben.
zentaxx Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #33 Rid dedi: Anladım teşekkürler o zaman hileler azalana kadar al miyim ben. Genişletmek için tıkla... Ya kanka gene de sen bilirsin ama bende 3 senedir seçkin var karşıma gelse gelse 2.5k saatte 70-80 ya gelmiştir ya gelmemiştir + Trust faktörün iyiyse daha az gelir.
Rid dedi: Anladım teşekkürler o zaman hileler azalana kadar al miyim ben. Genişletmek için tıkla... Ya kanka gene de sen bilirsin ama bende 3 senedir seçkin var karşıma gelse gelse 2.5k saatte 70-80 ya gelmiştir ya gelmemiştir + Trust faktörün iyiyse daha az gelir.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.573 Makaleler 2 Çözümler 10 24 Kasım 2024 #34 Alınabilir.