CS 2 seçkin almak mantıklı mı?

İndirime girmesine imkan yok oyunu aktif oynarsanız birkaç ayda parasını çıkarırsınız ama sanslıysanız 100 dolarlık eşya düsürebilirsiniz.

Yani, parasını hemen geri çıkarmaz. Haftada 30-60 cent arası kasa düşürüyor. 1 yılda falan anca amorti ediyor sürekli oynarsanız. Ama oyun zevkini arttırıyor hileler bir nebze azalıyor. Bir nebze ama

Şu an Steam'de 15 dolar indirme girer mi? 15 dolara alsam ne kadar sürede geri alırım? Her hafta oynarım.

CS hiçbir zaman indirime girmedi. Tahminimce 17 haftada çıkartırsınız tabii ki de tahmin bu daha hızlıda olabilir.

Şu an Steam'de 15 dolar indirme girer mi? 15 dolara alsam ne kadar sürede geri alırım? Her hafta oynarım.

İndirime girdiğini daha görmedim 15 doları 12 haftada falan alırsın muhtemelen eğer çok şanslıysan tek droptan 200+ dolarlık kasa düşürebilirsin.

Oynamaktan sıkılmayacaksan mantıklı.

Yani, parasını hemen geri çıkarmaz. Haftada 30-60 cent arası kasa düşürüyor. 1 yılda falan anca amorti ediyor sürekli oynarsanız. Ama oyun zevkini arttırıyor hileler bir nebze azalıyor. Bir nebze ama.

Dediğiniz durumda aşırı şanssız olmak lazım ya 20-30 haftada parayı çıkartmak mümkün bence. Haftalık droplardan kilovat kasası veya rüyalar kabuslar kasası da düşebiliyor. Örnek olarak benim parayı çıkarmam sanırım 15-20 hafta sürdü.

İfadeler: GKD
Bana abidik gubidik kasalar düşüyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…