CS 2 seçkin almak mantıklı mı?

Şu an Steam'de 15 dolar indirme girer mi? 15 dolara alsam ne kadar sürede geri alırım? Her hafta oynarım.

Sadece droptan droba oynuyorum birkaç haftadır güzel drop atıyor bana. Önceki hafta Chroma case attı. Ondan önce de bir 4-5 hafta sürekli dreams & nightmares case düşürdüm ki böyle bile fiyatı çıkyıyor bende. Ama tamamen şans işi.

Ulan kroma kasası hala nasip olmadı. Sizdeki şansta neymiş be.

Ulan kroma kasası hala nasip olmadı. Sizdeki şansta neymiş be.

Oyunu 5 yıldır oynuyorum dreams & nightmaresi yaklaşık 12-13 kere düşürmem dışındaki en yüksek drobum o şu an.

Yaklaşık 100 dolarlık envanteri sadece droplar ile yaptım ben.

Hocam seçkin almak mantıklı ama her hafta en az bir buçuk saatinizi gömmeniz lazım elseen diye Türk bir YouTube kanalı var CS içeriği üreten hızlı level atlama diye bir videosu var oradan bakabilirsiniz.

Bu konuda bir blog yazmıştım bakabilirsiniz. Tabii şu anki durumda dolar üzeriinden değerlendiriliyor. Ama yine benzer rakamlarda amorti ediyor.

Oyunu 5 yıldır oynuyorum dreams & nightmaresi yaklaşık 12-13 kere düşürmem dışındaki en yüksek drobum o şu an.

Yaklaşık 100 dolarlık envanteri sadece droplar ile yaptım ben.

Bakalım maksimum bende rüyalar ve kabuslar düşürdüm ilerisini göremedim.

Maks 2 dolarlik kasa dusmustu gecen hafta 12 dolarlik m4a4 düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…