CS 2 seckin almak mantikli mi?

Severek oynamayı bırak hiç oynamiyorum hocam Valorant geçmişim var biraz fakat pek severek oynadığım söylenemez bu tür oyunları sırf para kazanmak için alacağım yani alırsam.
Değmez o zaman.

Hocam haftada 1 gün oynayıp ciksbilecek kadar katlanabilecegimi düşünüyorum hem sansli olursam 10 20 dolarlık kasalar bile çıkabiliyormuş sanırım.

3 yıldır drop alıyorum en yüksek aldığım drop 250TL'lik Mac 10 skiniydi. 10-20 dolarlık kasa beklerken önünüze 20-30 centlik kasa gelince sinirlenmeyecekseniz alın.

Hocam haftada 1 gün oynayıp ciksbilecek kadar katlanabilecegimi düşünüyorum hem sansli olursam 10 20 dolarlık kasalar bile çıkabiliyormuş sanırım.
cok sansliysan en yüksek 600 dolarlik ak-47 skini bile cikabiliyo 1-2 ay once gelmisti güncelleme ama ben 2020 den beri oynuyorum en yuksek 3 tane 9 dolarlik kasa cikti sansa bagli ama oynamayi sevmiyosan alma buyuk ihtimalle ilk hafta kotu bise cikar moralin bozulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…