CS 2 seçkin hesaptan kayboldu

Duman0912

Hectopat
Selamlar. Uzun zamandır CS:GO oynamıyordum yıllardır seçkin olan hesabımın seçkini gitmiş ben anlamadım bu nasıl oluyor seçkin olmasam bu madalyalar nasıl olacak?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 53
Selamlar. Uzun zamandır CS:GO oynamıyordum yıllardır seçkin olan hesabımın seçkini gitmiş ben anlamadım bu nasıl oluyor seçkin olmasam bu madalyalar nasıl olacak?

Hata olabilir. Premiere girmeyi dener misin?

Eğer Premier açıksa görsel hatadır. Eğer açılmıyorsa Steam desteğe yazmak dışında bir fikrim yok.

Bir başka konuda yazmışlar.
2024 Mayısa kadar hiç CS2 girmediyseniz seçkin gidiyormuş.

1772459304069.png

21 seviye olmadıysanız CS yaklaşık 4 yıl önce seçkini tam anlamıyla paralı yaptı. Seçkin herkeste var iken 21 seviye üstü değildiyseniz o uzun sürede bu sistem kalktığı için sizin de seçkininiz gitmiş.

21 seviye olmadıysanız CS yaklaşık 4 yıl önce seçkini tam anlamıyla paralı yaptı. Seçkin herkeste var iken 21 seviye üstü değildiyseniz o uzun sürede bu sistem kalktığı için sizin de seçkininiz gitmiş.

40 seviye olmadan madalyaları alamıyor.
CS2ye 2024 Mayısa kadar giriş yapması lazımmış bu 21 seviyeyle gelen seçkinin gitmemesi için.
Büyük ihtimalle o süre zarfında oyuna girmemiş.

CS2 ye geçişten yaklaşık 1 yıl sonra belli bir ay girmeyenlerin seçkinlerinin kaldırıldığını duymuştum. Bir kaç konu açılmıştı. Ondan olabilir.

böyle saçmalık olur mu ya tepkim ekteki videodur. Kaç saat oynamısım kaç tane madalyam var sen kimsin de benim kazandığım seçkini alıyorsun ya rezillik diz boyu .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer Premier açıksa görsel hatadır. Eğer açılmıyorsa Steam desteğe yazmak dışında bir fikrim yok.

Bir başka konuda yazmışlar.
2024 Mayısa kadar hiç CS2 girmediyseniz seçkin gidiyormuş.

Eki Görüntüle 2669159
Bu paraya koparmanın bambaşka seviyesi.

Böyle saçmalık olur mu ya tepkim ekteki videodur. Kaç saat oynamısım kaç tane madalyam var sen kimsin de benim kazandığım seçkini alıyorsun ya rezillik diz boyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valve haklı bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı