Selamlar. Uzun zamandır CS:GO oynamıyordum yıllardır seçkin olan hesabımın seçkini gitmiş ben anlamadım bu nasıl oluyor seçkin olmasam bu madalyalar nasıl olacak?
Hata olabilir. Premiere girmeyi dener misin?
Selamlar. Uzun zamandır CS:GO oynamıyordum yıllardır seçkin olan hesabımın seçkini gitmiş ben anlamadım bu nasıl oluyor seçkin olmasam bu madalyalar nasıl olacak?
21 seviye olmadıysanız CS yaklaşık 4 yıl önce seçkini tam anlamıyla paralı yaptı. Seçkin herkeste var iken 21 seviye üstü değildiyseniz o uzun sürede bu sistem kalktığı için sizin de seçkininiz gitmiş.
40 seviye olmadan madalyaları alamıyor.
CS2ye 2024 Mayısa kadar giriş yapması lazımmış bu 21 seviyeyle gelen seçkinin gitmemesi için.
Büyük ihtimalle o süre zarfında oyuna girmemiş.
Bu paraya koparmanın bambaşka seviyesi.Hata olabilir. Premiere girmeyi dener misin?
Eğer Premier açıksa görsel hatadır. Eğer açılmıyorsa Steam desteğe yazmak dışında bir fikrim yok.
Bir başka konuda yazmışlar.
2024 Mayısa kadar hiç CS2 girmediyseniz seçkin gidiyormuş.
Eki Görüntüle 2669159
Böyle saçmalık olur mu ya tepkim ekteki videodur. Kaç saat oynamısım kaç tane madalyam var sen kimsin de benim kazandığım seçkini alıyorsun ya rezillik diz boyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.