Arkadaşlar bir süredir düşünüyorum 3 sorum var.
1. süresi var mı?
2. kasa veriyor mu veriyorsa nasıl?
3. seçkini uyguna alabileceğim yer var mıdır? Hesabıma gelmesini istiyorum da.
1-seçkinin süresi yok sonsuza kadar seninle.
2-level atlama sistemi var her çarşamba gece 3'te kasa düşürme hakkı ekleniyor seviye atlayınca bir kasa ve bir skin/graffiti arasından seçim yapıyorsun.
3-bazı sitelerden daha ucuza alabilirsin fakat şahsen ben önermem ban yeme şansın var hesabın daha sonradan gitme şansı var vs. o yüzden maalesef 15 dolara alacaksın. Eğer seçkini olan bir arkadaşın varsa sana birkaç kasa skin vs. atarsa ve sende 1 hafta bekleyip onu satarsan bir tık daha az para ödersin daha sonra düşen kasalardan arkadaşına atarak borcunu ödeyebilirsin.
Her seviye atladığınız da size seçmeniz için 4 ödül veriyor. ikisini seçiyorsunuz. Bunlar kasa, silah kaplaması ve grafiti oluyor genellikle.
Her seviye atladığınız da derken oynadıkça seviye atlıyorsunuz ama ödül almak için 1 hafta sürenin geçmesi lazım.
Eğer hafta da bir seviye atlamaya kendinizi adarsanız her hafta ödül alırsınız.
Satan yerler var fakat kendimce en güvenlisi kendi Steam hesabına satın alman.
Hocam bende o yüzden satın almak istiyorumda 500 TL de tuzlu geliyor maalesef.
Hocam ben de o yüzden satın almak istiyorum da 500 TL de tuzlu geliyor maalesef.
Parasını çıkartabilirsiniz bir kaç ay içinde.Hocam bende o yüzden satın almak istiyorumda 500 TL de tuzlu geliyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.