Wannabe Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 CS 2 de seçkin oynarken maçın son kısımlarında 9-11 öndeyken round bitince lobiye atıldım, oyuna tekrar bağlandım hemen sonra tekrar atıldım. Geri bağlanma seçeneği de yoktu. Herhangi bir internet kopması vs. yaşamadım.
CS 2 de seçkin oynarken maçın son kısımlarında 9-11 öndeyken round bitince lobiye atıldım, oyuna tekrar bağlandım hemen sonra tekrar atıldım. Geri bağlanma seçeneği de yoktu. Herhangi bir internet kopması vs. yaşamadım.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.182 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Oyun yeni, böyle şeylerin olasılığı var. Bekleme süresi aldınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Wannabe Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 Adrastos dedi: Oyun yeni, böyle şeylerin olasılığı var. Bekleme süresi aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Tekrar bağlanma seçeneği yoktu alınsa ne fayda, maç geçmişimde de gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Oyun yeni, böyle şeylerin olasılığı var. Bekleme süresi aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Tekrar bağlanma seçeneği yoktu alınsa ne fayda, maç geçmişimde de gözükmüyor.