CS 2 seçkin ne işe yarıyor?

AdnanMer

Decapat
Daha fazla  
Hayatımda hiç CS oynamadım ama dün arkadaşım istediği için başladım, hem bunun sayesinde zengin olan insanlarda varmış ama seçkin bir şey var ve o olmadan olmuyormuş. Seçkin özelliğini tam olarak anlatabilecek var mı ve buna 15 dolar değer mi? 518TL.

Bir daha açmam zaten, belki bıçak falan çıkar diyerek şansımı denedim ama çıkması zor anlaşılan, skin çarkı derken para verip çark çeviriyoruz çıkan skin bizim oluyor gibi bir şey mi?
Hocam 60-70 tane filan açmıştım pembe bile gelmemişti hiç. Pek denememek lazım yani. Arkadaş sanırım skin exchange sitelerinden bahsediyor. Kasalarınızı birleştirip siteye yüklüyorsunuz karşılığında size koyduğunuz değerde skin veriyor. Ama bu siteler her zaman ya senin skininin fiyatını düşürüyorlar yada almak istediğin skinin fiyatını yüksek gösteriyorlar. Yani her zaman elindekinden azını almış oluyorsun.

Bir daha açmam zaten, belki bıçak falan çıkar diyerek şansımı denedim ama çıkması zor anlaşılan, skin çarkı derken para verip çark çeviriyoruz çıkan skin bizim oluyor gibi bir şey mi?

Kasalar var 150 60 70 TL veya 5Klik falan para yukleyip kasa aciyosun CS gibi ama CS de kasa acmaktansa bu daha karli gibi daha 2 hafta once 400 liralik skin cikardim 150 liraya size trade linkiniz ile cikan skininizi yolluyorlar.

Hocam 60-70 tane filan açmıştım pembe bile gelmemişti hiç. Pek denememek lazım yani. Arkadaş sanırım skin exchange sitelerinden bahsediyor. Kasalarınızı birleştirip siteye yüklüyorsunuz karşılığında size koyduğunuz değerde skin veriyor. Ama bu siteler her zaman ya senin skininin fiyatını düşürüyorlar ya da almak istediğin skinin fiyatını yüksek gösteriyorlar. Yani her zaman elindekinden azını almış oluyorsun.

Yok para ile kasa actigimiz siteler cikardigin skini falan yukselte biliyorsun sansin iyi giderse.

Hocam 60-70 tane filan açmıştım pembe bile gelmemişti hiç. Pek denememek lazım yani. Arkadaş sanırım skin exchange sitelerinden bahsediyor. Kasalarınızı birleştirip siteye yüklüyorsunuz karşılığında size koyduğunuz değerde skin veriyor. Ama bu siteler her zaman ya senin skininin fiyatını düşürüyorlar ya da almak istediğin skinin fiyatını yüksek gösteriyorlar. Yani her zaman elindekinden azını almış oluyorsun.

Teşekkür ederim hocam, anahtarlar da pahalı sizin de bayağı bir gideriniz olmuş belli ki.

Kasalar var 150 60 70 TL veya 5klik falan para yukleyip kasa aciyosun CS gibi ama CS de kasa acmaktansa bu daha karli gibi daha 2 hafta once 400 liralik skin cikardim 150 liraya size trade linkiniz ile cikan skininizi yolluyorlar.

Anladım hocam teşekkür ederim, site ismi vermeniz mümkün mü açmam galiba ama merak ettim.

Teşekkür ederim hocam, anahtarlar da pahalı sizin de bayağı bir gideriniz olmuş belli ki.

Anladım hocam teşekkür ederim, site ismi vermeniz mümkün mü açmam galiba ama merak ettim.

CS:GO skins yazdiginizda cikar hatta cikardigim skinin fotosu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241122-213711_Chrome.jpg
    Screenshot_20241122-213711_Chrome.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı