R Recep Akca Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 6 10 Ekim 2023 #1 CS 2'de takımla konuşmak için tuşa bastığımda sol altta konuşuyor olarak gözüküyorum ama takımda gözükmüyor veya ses gitmiyor. Sorunun sebebini bilen arkadaşlar var mıdır? DC'de sesim gidiyor.
CS 2'de takımla konuşmak için tuşa bastığımda sol altta konuşuyor olarak gözüküyorum ama takımda gözükmüyor veya ses gitmiyor. Sorunun sebebini bilen arkadaşlar var mıdır? DC'de sesim gidiyor.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Ekim 2023 #2 Oyun içi ayarlarda sesinizin kimlere gitmesi gerekiyor diye bir ayar bulunuyor ise oradan herkesi seçin. Artı 0 Eksi
Oyun içi ayarlarda sesinizin kimlere gitmesi gerekiyor diye bir ayar bulunuyor ise oradan herkesi seçin.
KS KS R Recep Akca Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 6 10 Ekim 2023 #3 darkinbox dedi: Oyun içi ayarlarda sesinizin kimlere gitmesi gerekiyor diye bir ayar bulunuyor ise oradan herkesi seçin. Genişletmek için tıkla... Nerede tam olarak bulamadım. 2 gündür aşırı rahatsızım bundan dolayı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
darkinbox dedi: Oyun içi ayarlarda sesinizin kimlere gitmesi gerekiyor diye bir ayar bulunuyor ise oradan herkesi seçin. Genişletmek için tıkla... Nerede tam olarak bulamadım. 2 gündür aşırı rahatsızım bundan dolayı.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 10 Ekim 2023 #4 Bas konuş butonuna basılı mı tutuyorsunuz yoksa basıp çekiyor musunuz? Konuşurken basılı tutun. Artı 0 Eksi
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Ekim 2023 #5 Recep Akca dedi: Nerede tam olarak bulamadım. 2 gündür aşırı rahatsızım bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum efendim sadece genel ayarlardan bahsettim, csgo da vardı. Artı 0 Eksi
Recep Akca dedi: Nerede tam olarak bulamadım. 2 gündür aşırı rahatsızım bundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum efendim sadece genel ayarlardan bahsettim, csgo da vardı.
KS KS R Recep Akca Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 6 10 Ekim 2023 #6 449549 dedi: Bas konuş butonuna basılı mı tutuyorsunuz yoksa basıp çekiyor musunuz? Konuşurken basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Basılı tutuyorum tabii ki hacım Artı 0 Eksi
449549 dedi: Bas konuş butonuna basılı mı tutuyorsunuz yoksa basıp çekiyor musunuz? Konuşurken basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Basılı tutuyorum tabii ki hacım
Fuki Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2023 #7 Bu sorun bende de var çözümünü bulabildin mi acaba? Artı 0 Eksi