Ekran görüntüsü atma ihtimalin var mı?Direkt Pimp ile aynı yaptım ben ya, bunları kendim takip edip, kendi analizimi yapıp kendi pick'lerimi yapacak zamanım yoktu![]()
Yeni formatta 3-0'ı tahmin etmek gerekiyor gibi biraz. 3-1 veya 3-2 olarak koyduğunuz takım 3-0 olarak çıkarsa tahmin yanıyor çünkü.Açılış aşaması için seçimlerim bu şekilde. 0-3 kısmına gerçekten 0-3 yapıp eleneceğini düşündüğüm takımları koydum. 3-0 kısmı ise riskli olduğu için orayı rastgele doldurdum. Sizin seçimleriniz nasıl?
Eki Görüntüle 2361832
Doğru. Yine de sağa koyduğum takımlardan hiçbiri için 3-0 yapar geçer ya bu diyemedim.Yeni formatta 3-0'ı tahmin etmek gerekiyor gibi biraz. 3-1 veya 3-2 olarak koyduğunuz takım 3-0 olarak çıkarsa tahmin yanıyor çünkü.
Pipmcs2'nin tahminleri.Ekran görüntüsü atma ihtimalin var mı?
Açılış aşaması için seçimlerim bu şekilde. 0-3 kısmına gerçekten 0-3 yapıp eleneceğini düşündüğüm takımları koydum. 3-0 kısmı ise riskli olduğu için orayı rastgele doldurdum. Sizin seçimleriniz nasıl?
Eki Görüntüle 2361832
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.