CS 2 Shanghai Major Pick'em seçimleri nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleme aşaması için tahminim bu şekilde oldu. Aslında NAVI yerine G2'yu koyacaktım ancak ilk maçları Mongolz ile ve çok sert bir maç. Ayrıca daha öncesindeki karşılaşmalarında G2'nun Mongolz'a kaybetmişliği var. Mongolz'un alt turdan elleri ısınık çıktığını da göz önünde bulundurursak ise G2'yu koymaya çekindim açıkçası.

Son düzenleme:
Pimpcs2 yeni video atmış ona bakın elmas ı kaçıranda olsa üzülmeyin bu adam kesinlikle altın garantiliyor bu son yaptığı eleme aşaması mantıklı bu sefer hata payı yok gibi.
Emin misiniz? Tekrardan dinleyip pişman olmak istemem.

Launders'da güzel pick'emler yapıyor, o arkadaşa da bi' bakabilirsiniz. Kendisi zaten CS yorumcusu.

Emin misiniz? Tekrardan dinleyip pişman olmak istemem.

Sizin gibi çok kişi görüyorum. Birilerinin pick'lerini direkt sorgusuz sualsiz kopyalayacaksanız sonuçlarına hazırlıklı olacaksınız. Bir aşama geçen diğer aşamada da geçer veya bir aşamada geçemeyen bir sonraki aşamada da geçemez diye bir şey yok. Fikir belirtip, kendilerine göre analiz yapıp pick'lerini herkese sunuyorlar. Kopyalayıp kopyalamamanız size kalmış.

Pickem işine ilk kez girmiş biri olarak zaten emin değilim. Yıllardır bu işin içinde olanlar illa ki bir şekilde iyi tahminler yapıyordur.

Launders'da güzel pick'emler yapıyor, o arkadaşa da bi' bakabilirsiniz. Kendisi zaten CS yorumcusu.
Evet onu ilk başta gördüm ve yaptım keşke değiştirmeseydim.

Tercihim böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…