KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #1 Haftalık droptan böyle bir şey çıktı. İlk önce inanmadım. Steam aç kapa yaptım ama gerçekmiş. Ben bunu nasıl daha pahalıya nereden satabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Haftalık droptan böyle bir şey çıktı. İlk önce inanmadım. Steam aç kapa yaptım ama gerçekmiş. Ben bunu nasıl daha pahalıya nereden satabilirim?
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 9 Nisan 2025 #2 Hem daha pahalıya, hem de nakite çevireceksin. Öyle bir ihtimal dünyada yok. CSFloat vs. bakabilirsin piyasasına, sana uyarsa satarsın.
Hem daha pahalıya, hem de nakite çevireceksin. Öyle bir ihtimal dünyada yok. CSFloat vs. bakabilirsin piyasasına, sana uyarsa satarsın.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #3 494138 dedi: Hem daha pahalıya, hem de nakite çevireceksin. Öyle bir ihtimal dünyada yok. CSFloat vs. bakabilirsin piyasasına, sana uyarsa satarsın. Genişletmek için tıkla... Steam'deki pazardan daha pahalı nereden satabilirim diye sordum nakite çevireceğim demedim en pahalısı pazarsa oradan satarım. Bakayım oraya eyvallah. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
494138 dedi: Hem daha pahalıya, hem de nakite çevireceksin. Öyle bir ihtimal dünyada yok. CSFloat vs. bakabilirsin piyasasına, sana uyarsa satarsın. Genişletmek için tıkla... Steam'deki pazardan daha pahalı nereden satabilirim diye sordum nakite çevireceğim demedim en pahalısı pazarsa oradan satarım. Bakayım oraya eyvallah.
OzanÇelik Kilopat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer Biga/Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 Bizim zamanımızda ByNoGame vardı bu işler için, oraya bir bak istersen ama kesilecek komisyonu (%10 diye hatırlıyorum) göze alarak.
Bizim zamanımızda ByNoGame vardı bu işler için, oraya bir bak istersen ama kesilecek komisyonu (%10 diye hatırlıyorum) göze alarak.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #5 OzanÇelik dedi: Bizim zamanımızda ByNoGame vardı bu işler için, oraya bir bak istersen ama kesilecek komisyonu (%10 diye hatırlıyorum) göze alarak. Genişletmek için tıkla... Oraya da bakayım hocam Steam'de az kesmiyor zaten.
OzanÇelik dedi: Bizim zamanımızda ByNoGame vardı bu işler için, oraya bir bak istersen ama kesilecek komisyonu (%10 diye hatırlıyorum) göze alarak. Genişletmek için tıkla... Oraya da bakayım hocam Steam'de az kesmiyor zaten.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.365 Çözümler 3 9 Nisan 2025 #6 @KARA1964 fotoyu görünce gaza geldim seçkin aldım bakalım ne vercek. @T.t Rütbe atla diyor bakalım. Dandik galil bide yılan kasası verdi. Son düzenleme: 9 Nisan 2025
@KARA1964 fotoyu görünce gaza geldim seçkin aldım bakalım ne vercek. @T.t Rütbe atla diyor bakalım. Dandik galil bide yılan kasası verdi.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #7 KARA1964 dedi: Haftalık droptan böyle bir şey çıktı. İlk önce inanmadım. Steam aç kapa yaptım ama gerçekmiş. Ben bunu nasıl daha pahalıya nereden satabilirim? Eki Görüntüle 2465798 Genişletmek için tıkla... Beleşe bana ver (!) Şaka bir yana nakite çevirecekseniz ByNoGame'den çevirebilirsiniz.
KARA1964 dedi: Haftalık droptan böyle bir şey çıktı. İlk önce inanmadım. Steam aç kapa yaptım ama gerçekmiş. Ben bunu nasıl daha pahalıya nereden satabilirim? Eki Görüntüle 2465798 Genişletmek için tıkla... Beleşe bana ver (!) Şaka bir yana nakite çevirecekseniz ByNoGame'den çevirebilirsiniz.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #8 T.t dedi: @KARA1964 fotoyu görünce gaza geldim seçkin aldım bakalım ne vercek. @T.t Rütbe atla diyor bakalım. Dandik galil bide yılan kasası verdi. Genişletmek için tıkla... hocam banada ilk defa böyle pahalı birşey çıktı. onun dışında en pahalı rüyalar kasasıydı. şansları baya düşük olmalı. Akbal dedi: Beleşe bana ver (!) Şaka bir yana nakite çevirecekseniz ByNoGame'den çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... :d cs2floattan sattım hocam anında biri aldı. Satarkende öğrenmiş oldum hem daha pahalı hem nakite çevirmek imkansız değilmiş.
T.t dedi: @KARA1964 fotoyu görünce gaza geldim seçkin aldım bakalım ne vercek. @T.t Rütbe atla diyor bakalım. Dandik galil bide yılan kasası verdi. Genişletmek için tıkla... hocam banada ilk defa böyle pahalı birşey çıktı. onun dışında en pahalı rüyalar kasasıydı. şansları baya düşük olmalı. Akbal dedi: Beleşe bana ver (!) Şaka bir yana nakite çevirecekseniz ByNoGame'den çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... :d cs2floattan sattım hocam anında biri aldı. Satarkende öğrenmiş oldum hem daha pahalı hem nakite çevirmek imkansız değilmiş.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.365 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #9 @KARA1964 Ne kadar kesti hocam?
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #10 T.t dedi: @KARA1964 Ne kadar kesti hocam? Genişletmek için tıkla... 46.57ye satıldı 44dolar olarak çektim hocam herhalde yarına gelir para.
T.t dedi: @KARA1964 Ne kadar kesti hocam? Genişletmek için tıkla... 46.57ye satıldı 44dolar olarak çektim hocam herhalde yarına gelir para.