CS 2 takılıyor

tak3

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
50
Çözümler
1
Normal bir şekilde oyun oynarken bir anda oyun kare kare takılıyor. Ne FPS düşmesi ne de bir ping artışı göremiyorum. Sadece o takılma esnasında konsolda art arda 8-10 defa "async tick packet send callback is 0.0ms late!" yazısı çıkıyor ve performansımı etkiliyor. Sebebini hiçbir yerde bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen alakasız ama ben bundan 1 yıl önce aynı sorunu yaşamıştım bir ton test videosu çektim yabancı forumlara vs. gönderdim ve sonra sorunun kablosuz mouse'um Superlight ile alakalı olduğunu öğrendim. Farenin alıcısını kasanın arkasına taktığımda takılıyordu uzak geliyordu şarj kablosuyla daha yakından bağlayınca düzelmişti. Eğer kablosuz kullanıyorsanız bir denemenizi öneririm küçük bir ihtimal de olsa işe yarayabilir ama sizinkisi başka bir şey gibi görünüyor

1758813593977.png
 
Hocam muhtemelen alakasız ama ben bundan 1 yıl önce aynı sorunu yaşamıştım bir ton test videosu çektim yabancı forumlara vs. gönderdim ve sonra sorunun kablosuz Mouse'um Superlight ile alakalı olduğunu öğrendim. Farenin alıcısını kasanın arkasına taktığımda takılıyordu uzak geliyordu şarj kablosuyla daha yakından bağlayınca düzelmişti. Eğer kablosuz kullanıyorsanız bir denemenizi öneririm küçük bir ihtimal de olsa işe yarayabilir ama sizinkisi başka bir şey gibi görünüyor.

Eki Görüntüle 2578989

Yok hocamöyle bir takılma değil maalesef.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı