Çözüldü CS 2 tam ekran yapınca oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Esenlikler arkadaşlar, birkaç gündür CS açılıp kapanıyordu. Bir sürü çözüm denedim fakat oyunu bir tek başlatma seçenekleri kodları olmadan sıfırlanmış şekilde açınca açılıyor. Tam ekran pencereli modundan çıkarınca oyundan atıyor. Driver güncel, i5 12400F RX 6700 XT 16 GB RAM var. Neredeyse 8 yıldır ben 4:3 oynuyorum ve şu anda inanılmaz eziyet çekiyorum.

Çözüm

Ya öyle de oynayabiliyorum ama ben 4:3 oynamak istiyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, eğer sizde de Valve ekranında veya tam ekran yaparken atıyorsa başlatma seçenekleri kısmına "-Vulcan" yazın düzeliyor.
Bende aynısını yaşadım. "tam ekran pencereli" olarak ayarlayın. Tam ekran modunda Windows tuşuna basınca siyah ekran veriyordu bende. 1-2 kez yapınca oyundan atıyordu ama tam ekran pencereli olarak ayarlayınca sorun olmadı.

Ya öyle de oynayabiliyorum ama ben 4:3 oynamak istiyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, eğer sizde de Valve ekranında veya tam ekran yaparken atıyorsa başlatma seçenekleri kısmına "-Vulcan" yazın düzeliyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…