maytmen Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 CS:2 tehlikeli bölge kalktı mı? Bakıyorum göremedim.
Floppa_231 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 87 18 Şubat 2024 #11 maytmen dedi: CS:2 tehlikeli bölge kalktı mı? Bakıyorum göremedim. Genişletmek için tıkla... yakın bir zamanda içinde cs 2 nin içinde danger zone kodları ve modelleri bulundu, çok büyük ihtimalle evet gelecek Artı 0 Eksi
maytmen dedi: CS:2 tehlikeli bölge kalktı mı? Bakıyorum göremedim. Genişletmek için tıkla... yakın bir zamanda içinde cs 2 nin içinde danger zone kodları ve modelleri bulundu, çok büyük ihtimalle evet gelecek
KS KS maytmen Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #12 Floppa_231 dedi: Yakın bir zamanda içinde CS 2'nin içinde danger zone kodları ve modelleri bulundu, çok büyük ihtimalle evet gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
Floppa_231 dedi: Yakın bir zamanda içinde CS 2'nin içinde danger zone kodları ve modelleri bulundu, çok büyük ihtimalle evet gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.