lkaganl Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Evet tekrar dağıtıldı.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.620 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 9 Eylül 2023 #3 lkaganl dedi: CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi. Genişletmek için tıkla... Benim gelmedi maalesef. İşin komiği CS:GO ağına bağlanılamıyor diyor.
lkaganl dedi: CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi. Genişletmek için tıkla... Benim gelmedi maalesef. İşin komiği CS:GO ağına bağlanılamıyor diyor.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 Rankım ve Seçkinim var, bana gelmedi.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 9 Eylül 2023 #5 Ben 1 aydır evde yoktum. Rankım açık değildi ilk girdiğimde bana geldiğini gördüm.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Evet dağıtıldı.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #7 lkaganl dedi: CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi. Genişletmek için tıkla... evet dağıtıldı ama yinede rank açık ve bana gelmedi, geçen hafta cuma ve cumartesi olarak dağıtmışlardı umarım yarın da dağıtırlar.
lkaganl dedi: CS: 2 tekrar dağıtıldı sanırım rankı ve CS:GO'yu satın almış olanlara. Bir kontrol eder misiniz? Bana geldi. Genişletmek için tıkla... evet dağıtıldı ama yinede rank açık ve bana gelmedi, geçen hafta cuma ve cumartesi olarak dağıtmışlardı umarım yarın da dağıtırlar.