Sanırım bende alacağım 2. el bir Q9400'ü ama CS2'de bu işlemciyi ve GTX750 ekran kartı kullanan bir test videosu izledim FPS değerleri gerçekten çok kötüydü GPU kullanımı %35 falan o yüzden çok güvenemedim almayı.
Bu videodan bahsediyorsanız biraz darboğaz var gibi evet ama zaten çoğu kişi gibi bende 1024x768 en düşük ayarlarda oynayacağım bu yüzden 45 60 FPS alırım bence. Zaten CS:GO'da da o FPS'lerde oynuyordum. Bir de oyunda genel bir FPS sorunu var Valve bunun peşini bırakmazsa biraz daha da artar FPS.Belki de Xeon alırım
Bu videodan bahsediyorsanız biraz darboğaz var gibi evet ama zaten çoğu kişi gibi bende 1024x768 en düşük ayarlarda oynayacağım bu yüzden 45 60 FPS alırım bence. Zaten CS:GO'da da o FPS'lerde oynuyordum. Bir de oyunda genel bir FPS sorunu var Valve bunun peşini bırakmazsa biraz daha da artar FPS.Belki de Xeon alırım
Merhaba, ben aynı sorunu yaşadım; bir hafta önce girebilirken bu hafta giremedim.
Bu hafta bilgisayarımda değişiklik olarak sadece Corsair'in Driver'i olan iCUE programını yüklemiştim. Problemin kaynağının iCUE olduğunu fark ettim ve iCUE programını kaldırınca sorun çözüldü.