7 7.60Li V12 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba, oyunu açtığımda yukarıdaki hataları alıyorum fakat dosyaların bütünlüğünü doğrulamama rağmen hala aynı hataları veriyor bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Herkese merhaba, oyunu açtığımda yukarıdaki hataları alıyorum fakat dosyaların bütünlüğünü doğrulamama rağmen hala aynı hataları veriyor bunun bir çözümü var mı?
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #2 İşlemciniz nedir? Başka bir konuda SSE 4.2 olmayan işlemcilerin bu hatayı verdiği yazıyordu. İşlemcinizi yazmadan bir şey diyemem.
İşlemciniz nedir? Başka bir konuda SSE 4.2 olmayan işlemcilerin bu hatayı verdiği yazıyordu. İşlemcinizi yazmadan bir şey diyemem.
7 7.60Li V12 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 i5 3210M Philippe dedi: Başka bir konuda SSE 4.2 olmayan işlemcilerin bu hatayı verdiği yazıyordu. İşlemcinizi yazmadan bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla...
i5 3210M Philippe dedi: Başka bir konuda SSE 4.2 olmayan işlemcilerin bu hatayı verdiği yazıyordu. İşlemcinizi yazmadan bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla...
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #4 Epey adlı bir siteye göre işlemciniz desteklemiyor. Ama diğer kullanıcılarda fikirlerini belirtsinler belki yanlış söylüyor olabilirim, çünkü başka bir konuda gördüm sadece.
Epey adlı bir siteye göre işlemciniz desteklemiyor. Ama diğer kullanıcılarda fikirlerini belirtsinler belki yanlış söylüyor olabilirim, çünkü başka bir konuda gördüm sadece.