CS 2 ve CS:GO arasında ne kadarlık bir FPS farkı olur?

262364

Megapat
Makaleler
17
Dostlarım CS:GO'ya yeniden başladım ancak seçkin hesap almadan oynamak istemiyorum. Şu anki hali ile CS:GO'da en düşük ayarlarda 75-150 arası FPS almaktayım. Seçkin hesap almayı planlıyorum ancak CS 2'de sistemin kaldırmamasından dolayı tereddüt ediyorum. Ama şu haliyle bakıldığı zaman seçkin hesabı alana kadar muhtemelen 350-400 TL'yi geçecek. İlk alacağım dediğim zaman 275 TL'ydi şimdi 295 olmuş bu gidişle batırır bizi. Esas sorum şu CS 2'de tahmini ne kadarlık bir FPS kaybı olur?

400 alıyorsan 300'e düşer. Fakat beta için durum böyle. Çıkana kadar bir düzenleme yapabilirler.

Hocam sizce FPS artmaz mı? Bana optimizasyonu daha da düzeltecekler gibi geliyor.

Source 2 oyun motoruna sonradan geçiş yapan Dota 2 için FPS artışı olmuştu. Fakat şu durumda CS:GO için durum böyle gözükmüyor. Beta versiyonunda bariz bir düşüş var FPS değerlerinde. Çıkana kadar ne olur orasını bilemem.

Source 2 oyun motoruna sonradan geçiş yapan Dota 2 için FPS artışı olmuştu. Fakat şu durumda CS:GO için durum böyle gözükmüyor. Beta versiyonunda bariz bir düşüş var FPS değerlerinde. Çıkana kadar ne olur orasını bilemem.
Peki sizce seçkin hesap almak için CS 2'yi beklemeli miyim?

Hocam adı üstünde beta ve bahsi geçen oyun adını duyurmuş bir oyun. Aşırı tecrübeliler. Fpslerin artacağını düşünüyorum.

Bence kalite biraz daha artacağın için cihazdan cihaza göre değişse de en kötü 60 FPS olacak şekilde DX11 seviyesindeki kartlara destek vereceklerdir diye düşünüyorum.

Hocam bence CS FPS tahmini yapılacak en son oyun, zira eski Dust 2'de FPS'i uçuran sistemler yeni Dust 2 ile adeta unlost FPS arttırma videolarına muhtaç kalmıştı. Normalde bile diğer FPS oyunlarına göre hem haritalar arasında hem de haritanın kendi içinde ciddi FPS farkları oluşuyor, yeni gelen hemen her haritada FPS eskilere oranla daha düşük kalıyor. Beta sürecinde gösterilen dust2 'den ziyade ben diğer haritalarda daha ciddi fps kayıpları olacağını düşünüyorum, ancak oyuna fsr veya dlss gibi desteklerde eklenirse bu durum nispeten bertaraf edilebilir.

Hocam bence CS FPS tahmini yapılacak en son oyun, zira eski Dust 2'de FPS'i uçuran sistemler yeni Dust 2 ile adeta unlost FPS arttırma videolarına muhtaç kalmıştı. Normalde bile diğer FPS oyunlarına göre hem haritalar arasında hem de haritanın kendi içinde ciddi FPS farkları oluşuyor, yeni gelen hemen her haritada FPS eskilere oranla daha düşük kalıyor. Beta sürecinde gösterilen dust2 'den ziyade ben diğer haritalarda daha ciddi fps kayıpları olacağını düşünüyorum, ancak oyuna fsr veya dlss gibi desteklerde eklenirse bu durum nispeten bertaraf edilebilir.
Bu söyleminize göre APU sistemler için CS hayal demek :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı