CS 2 yatırımı sonrası 6000 TL para kaybettim

sereinmist

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS2'de eşyalarımı bıçağa ve eldivene yatırdım. Bıçak ve eldiven 50 dolar düştü verdiğim eşyalar 150 dolar arttı. Yaklaşık 6000 TL kaybettim, gerçekten çok mutsuzum. 16 yaşındayım ve bu yaşta benim için bu para çok değerli. İçim acıyor ders çalışırken, oyun oynarken hep bunlar aklıma geliyor. Gerçekten çok üzülüyorum ben nasıl bir hata yaparım da bu kadar para kaybederim diye. Şu an 6000 hatta daha fazla para çekecekken sadece 3500 TL çekebildim.

Son düzenleme:
Yatırımın konsepti bu. Kazanmak da var, kaybetmek de. Eğer kaybetmeyi göze alamayacaksanız bu yaşta bu işlere girmemeniz en sağlıklısı.

Yatırımın konsepti bu. Kazanmak da var, kaybetmek de. Eğer kaybetmeyi göze alamayacaksanız bu yaşta bu işlere girmemeniz en sağlıklısı.
Yatırım yapmadım hocam sadece o eşyalar daha zevkli gelir diye yapmıştım.

6K şuanki şartlarda cok ciddi bir para değil. Bu ay dışarda cok takilmazsiniz olur biter hocam. Paranizi daha güvenli yerlere yatirmaniz sizin icin daha iyi olur.
Çok para harcamıyorum zaten hocam, paraya çok kıyamıyorum bu yüzden içim acıyor.

Sıkıntı etmeyin hocam siz skinlerinizden keyif aldıysanız önemi yok. Güncellemenin potansiyeline kıyasla az bile kaybetmişsiniz. Umarım satmamışsınızdır.

Zevkine almış olsaydınız değerini önemsemezdiniz bence. Eğer değerini önemsiyorsanız da ufakta olsa değer beklentiniz var demektir yani belki pahalı olur satarım falan gibi düşünmüşsünüz ki bu şekilde konu açmışsınız.

Geçmiş olsun. Bu tarz şeylerde maddi kayıp elbette olacaktır ancak rakam aşırı büyük değil millet neler kaybetti neler.

Çok bir kaybınız olmamış ben ilk geldiği zaman 1000 dolar civarı kaybım olmuştu sonra toparladı, zaten alırken kaybedebileceğinizi bilerek almanız lazım kimse tahmin edemezdi 1 ay önce böyle bir güncelleme geleceğini. Fazla kafaya takmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…