Azad Taşkın Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 CS 2 sezon 2 haftaya diye duyurdular haftaya derken kesin bir tarih var mı? Çarsamba mı, perşembe mi, cuma gibi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
CS 2 sezon 2 haftaya diye duyurdular haftaya derken kesin bir tarih var mı? Çarsamba mı, perşembe mi, cuma gibi mi?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Kesin tarihi değil de çarşamba günü geleceğini söyleyebilirim. PUBG de de öyle oluyor. Çarşamba günü droplar sıfırlanır ve etkinlikler gelir.
Kesin tarihi değil de çarşamba günü geleceğini söyleyebilirim. PUBG de de öyle oluyor. Çarşamba günü droplar sıfırlanır ve etkinlikler gelir.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 28 Ocak 2025 #3 Genelde çarşamba günü oluyor tam olarak tarih yok.
Azad Taşkın Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Peki sizce owerwacth eklenirmi şu an aktif oyundayım takımdaki 2 adam hile yani legit de değil ayrı bir hile.
Peki sizce owerwacth eklenirmi şu an aktif oyundayım takımdaki 2 adam hile yani legit de değil ayrı bir hile.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Azad Taşkın dedi: Peki sizce owerwacth eklenirmi şu an aktif oyundayım takımdaki 2 adam hile yani legit de değil ayrı bir hile. Genişletmek için tıkla... ben eklenmez diye düşünüyorum. eklense bile bence çok uzun sürer. valve anti-cheatle uğraşıyor onu geliştirmeye çalışıyor. Bence onu iyileştirmeyi düşünüp ow yi hiç getirmemeyi planlıyorlardır.
Azad Taşkın dedi: Peki sizce owerwacth eklenirmi şu an aktif oyundayım takımdaki 2 adam hile yani legit de değil ayrı bir hile. Genişletmek için tıkla... ben eklenmez diye düşünüyorum. eklense bile bence çok uzun sürer. valve anti-cheatle uğraşıyor onu geliştirmeye çalışıyor. Bence onu iyileştirmeyi düşünüp ow yi hiç getirmemeyi planlıyorlardır.
Qetartxx Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Azad Taşkın dedi: CS 2 sezon 2 haftaya diye duyurdular haftaya derken kesin bir tarih var mı? Çarsamba mı, perşembe mi, cuma gibi mi? Genişletmek için tıkla... Tam aciklama gelmedi fakat carsamba olur gibi. Droplar da o gun yenileniyor.
Azad Taşkın dedi: CS 2 sezon 2 haftaya diye duyurdular haftaya derken kesin bir tarih var mı? Çarsamba mı, perşembe mi, cuma gibi mi? Genişletmek için tıkla... Tam aciklama gelmedi fakat carsamba olur gibi. Droplar da o gun yenileniyor.