CS 2'de 55 ping almak

Seis

Femtopat
Daha fazla  
CS 2'de 55 civarında olan pingim anlık yükseliyor, özellikle başkalarını izlerken çok yüksek olup ışınlanmalar oluyor çözümü var mı?

Aynısı bende de oluyor pingim 40-50 ortalama ama anlık ne oluyorsa ışınlanma oluyor lag oluyor düzeliyor. Oyundan mı sunucudan mı altyapı mı modem mi ne olduğunu çözemedim.

Bu sorunun oyundan kaynaklandığına emin miyiz hocam.

Hocam normalde internet değerlerim çok iyi bilgisayar 4060 FPS 170 üstü diğer her türlü şeyde internette güzel akıcılıkta monitör 180 Hz ayarlı çözemedim neden oluyor oyunda ölünce başkasını izlerken bazen ben oynarken ışınlanmlar yukarıda anlık pingin 300'lere vurması garip garip şeyler çözemedim neden oluyor.

Aynısı bende de oluyor pingim 40-50 ortalama ama anlık ne oluyorsa ışınlanma oluyor lag oluyor düzeliyor. Oyundan mı sunucudan mı altyapı mı modem mi ne olduğunu çözemedim.

Vallahi hocam en iyi sunucu olsun diye Max pingi düşürdüm hala en iyi sunucuda bile oluyor sebebi anlamlandıramadım.

Hocam normalde internet değerlerim çok iyi bilgisayar 4060 FPS 170 üstü diğer her türlü şeyde internette güzel akıcılıkta monitör 180 Hz ayarlı çözemedim neden oluyor oyunda ölünce başkasını izlerken bazen ben oynarken ışınlanmlar yukarıda anlık pingin 300'lere vurması garip garip şeyler çözemedim neden oluyor.

Vallahi hocam en iyi sunucu olsun diye Max pingi düşürdüm hala en iyi sunucuda bile oluyor sebebi anlamlandıramadım.

Benim bilgisayarım seninki kadar iyi değil ancak FPS durumum sabit düşük ayarlarda gayet akıcı ama nadir sunucularda olmuyor. Çoğu sunucuda bu sorunu görüyorum. Mesela öldüm birini izliyorum düşmanı 1-2 mermiyle öldürdü animasyonda milisaniyelik gariplik oluyor görünenden çok daha fazla mermi harcamış oluyor. Sanki o animasyon bana tam ulaşamıyor hatalı geliyor gibi. Garip bir durum.

Aylardir oynayamiyorum oyunu, çözümü buldunuz mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı