Çözüldü CS 2'de 60Hz değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 2 tane monitörüm var ana monitör 75, yan monitör ise 60Hz. Ama ben ikisini de 60Hz olarak kullanıyorum. CS 2'de çözünürlüğü 1280Z720 olarak ayarladım ve ekrana 170Hz monitörü 60'ta kullandığıma dair uyarı geldi. Bende ayarlardan 60'tan 170'e çektim. Sonra yan oyun birden yan monitöre kaydı ve ekranda tekrardan 60Hz'e çekmem gerektiğine dair bir uyarı geldi. Oyunu ne zaman açsam yan monitörde açılıyor. Ve Hertz ayarı en son 170'te kaldığı için ekrana aşağıdaki uyarı geliyor ve oyun ekranını göremiyorum. Ayarı da değiştiremiyorum. Silip yüklemek istemiyorum ne yapabilirim? CS 2 başlatma kodum: -novid -high -freq 60 +cl_forcepreload 1 -nojoy +fps_max 0 -tickrate 128 +violence_hblood 0 -Refresh 60.

WhatsApp Image 2025-01-21 at 21.40.25_18f42584.jpg

Çözüm
Yok hocam bu sefer de oyuna girdiğimde bu ekran geliyor.
ekran.jpg

Bu video sorunu çözdü arkadaşlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Başlangıç ayarlarını sil. Freq 60 demişsin Refresh 60 demişsin. Ayrıca o çoğu ayar artık CS2 de yaramıyor. Boş bırakabilirsin, -novid -nojoy kalabilir diğerlerini sil.

Denedim hala yan monitörde açılıyor. Ben ayarlardan en son ana monitörüm olan Monitör 2'yi seçmiştim normalde yan monitörüm olan Monitör 1 ayarlıydı. Sonra Hz'yi 170'e çekmiştim.

Denedim hala yan monitörde açılıyor. Ben ayarlardan en son ana monitörüm olan Monitör 2'yi seçmiştim normalde yan monitörüm olan Monitör 1 ayarlıydı. Sonra Hz'yi 170'e çekmiştim.
  • Masaüstü sağ tık yap görüntüde birincil monitörün istediğin olduğundan emin ol.
  • Nvidia denetim masasından birden fazla monitör için ayarlarını kontrol et. Tabi nvidia ekran kartın var ise
  • İstemediğin monitörü çıkarıp oyunu oradan açıp tek seferlik, sonradan diğer monitörü bağlamayı deneyebilirsin.

Yok hocam bu sefer de oyuna girdiğimde bu ekran geliyor.
ekran.jpg

Bu video sorunu çözdü arkadaşlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00