CS 2'de adam vurulmuyor

CS2 çıktığından beri oynama hevesim kalmadı CS:GO'da çok guzel HS'ler atarken CS2 de yok olmuyor. Bir maçta en fazla 2 3 HS oluyor cross adamın kafasında gene de olmuyor. Artık oyunu sileceğim, çok sıktı.

CS2 hitboxları düzeltildi diye biliyorum? Senin aim kötü olmasın.

Hitbox sorunu çözdüldü yani? Utanmasa apış arasından HS alacaktı yahu.

Hitboxlar çözüldü mü? 10 atışın 9'u HS idi yahu. Harika haber.

CS2 hitboxları düzeltildi diye biliyorum? Senin aim kötü olmasın.
Düzeltilmedi. Adam eğiliyor, aimim kafasının üstünde (nokta cross), 5 kere sıktım adama 13 vurmuşum. Ping farkıyla alakası yok. 3 kere başıma geldi aynı durum, bu sabahta aynısı oldu. Oyunu bırakma derecesine geldim artık.

Belki mermin sekiyordur?

Ben çoktan bıraktım hocam sinir hastası olmadan erkenden kaldırın oyunu bende oyun esnasında donup kalıyor Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum oyunu görev yöneticisinde yanıt vermiyor olarak gözüküyordu betadan beri aynı sorun devam edince baktım tam erişimde de bu sorun devam ediyor bırakmak en iyisi dedim kaldırdım ve bıraktım tek tesellim CS:GO'nun betasıda böyleymiş daha sonra güzel hale gelmiş bende biraz bekleyip tam oturmasını bekliyorum bakalım umarım tam oturur oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…