CS 2'de anlık ping ve paket kaybı yükselmeleri oluşuyor

quarest

Megapat
CS 2 de 1-2 dakikada bir pingim 200'lere, paket kaybım 30 civarına çıkıp birkaç saniye sonra düzeliyor, önceden böyle bir şey yoktu sebebi ne olabilir? Ayrıca ortalama 300FPS civarı almaktayım, sizce de olması gerekenden düşük değil mi?

CS 2 de 1-2 dakikada bir pingim 200'lere, paket kaybım 30 civarına çıkıp birkaç saniye sonra düzeliyor, önceden böyle bir şey yoktu sebebi ne olabilir? Ayrıca ortalama 300FPS civarı almaktayım, sizce de olması gerekenden düşük değil mi?

Hocam Ethernet kablosu kullanmıyorsanız dalgalanmalar olabilir.

Aynı sorunu yaşıyorum. Forumda biri ses kısmından mikrofon ve kulaklığı default yerine high audio speakers gibi bir şeye almanın çözdüğünü söylemişti bende yaramadı ama deneyin bence.

Aynı sorunu yaşıyorum. Forumda biri ses kısmından mikrofon ve kulaklığı default yerine high audio speakers gibi bir şeye almanın çözdüğünü söylemişti bende yaramadı ama deneyin bence.
Hocam denk geldiğim türklere sordum hepsinde aynı sorun var, bizle alakalı değil sanırım.

Hocam Ethernet kablosu kullanmıyorsanız dalgalanmalar olabilir.
5G hocam ama önceden olmuyordu.

Evet hocam, hattaha bu zamana kadar neredeyse hep 2.4G kullandım bugün 5G'ye geçtim denemediğim şey kalmadı meğerse sorun benimle alakalı değilmiş pingim 30'lara kadar düştü neredeyse :D
Oyun oynayacağınız zaman 5G'ye ihtiyaç yok. 2.4G daha stabil olduğu için 2.4G kullanmak daha mantıklı. Sizinle alakası olmasa bile 2.4G daha uygundur. Ayrıca Wi-Fi kanal ayarı yapmanızı da öneririm.

Oyun oynayacağınız zaman 5G'ye ihtiyaç yok. 2.4G daha stabil olduğu için 2.4G kullanmak daha mantıklı. Sizinle alakası olmasa bile 2.4G daha uygundur. Ayrıca Wi-Fi kanal ayarı yapmanızı da öneririm.

Hocam ASUS modemin desteklediği her türlü teknoloji ve ayarı araştırarak ayarladım, kanal, bant genişliği vs hepsi tamam hattaha PCI-e ağ adaptörüne geçtim ama sonradan sorunun bende olmadığını öğrenmek üzdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı