ahmetsng Zeptopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Kasa atmak istiyorum. YT videolara baktım bulamadım.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Takas yaparak gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Arkadaşınıza takas teklifi göndermelisiniz. Takasın nasıl yapılacağı zaten her yerde var eğer kasada takas banı yoksa gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Arkadaşınıza takas teklifi göndermelisiniz. Takasın nasıl yapılacağı zaten her yerde var eğer kasada takas banı yoksa gönderebilirsiniz.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.205 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 Profile girip envantere basın sonr sağ üstte takas diye mavi bir yer olur ona basıp takas isteği atabilirsiniz Artı 0 Eksi
Profile girip envantere basın sonr sağ üstte takas diye mavi bir yer olur ona basıp takas isteği atabilirsiniz
KS KS ahmetsng Zeptopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 halilserkan dedi: Profile girip envantere basın sonr sağ üstte takas diye mavi bir yer olur ona basıp takas isteği atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... teşekkürler yaptım Artı 0 Eksi
halilserkan dedi: Profile girip envantere basın sonr sağ üstte takas diye mavi bir yer olur ona basıp takas isteği atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... teşekkürler yaptım