Çözüldü CS 2'de botların zorluğu artmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Simit Sever

Hectopat
Daha fazla  
Rekabetçiden ban yediğim için 1 hafta sadece ölüm maçı ve silah yarışı çalışıyor. Artık onlar da baydı ben de botlarla oyanayım dedim. Bot zorluğu basitti arttırdım fakat hiçbir etkisi olmadı.

Çözüm
Bot_kick> mp_limitteams 0> mp_autoteambalance false> bot_difficulty 5> custom_bot_difficulty 5> sv_auto_adjust_bot_difficulty false> bot_add_t or bot_add_ct (X10)> mp_restartgame 1 ohnepixelin videosunda görüp denemiştim oluyordu.
Geliştirici konsolu açın " bot_difficulty 3 " yazın uzman moda alır başka bir komut ise " bot_allow_rogues 1" botları daha agresif yapar.

İşe yaramadı oyunda 30 saatim olmasına rağmen bir kere bile beni öldüremiyorlar.

Kodu yazınca çalışıyor mu geliştirici konsola yazınca olmazsa atölye haritaları indirip deneyin.

aim rush haritasını tavsiye ederim.

Bot_kick> mp_limitteams 0> mp_autoteambalance false> bot_difficulty 5> custom_bot_difficulty 5> sv_auto_adjust_bot_difficulty false> bot_add_t or bot_add_ct (X10)> mp_restartgame 1 ohnepixelin videosunda görüp denemiştim oluyordu.

Çözüm
Çözdüm sayenizde teşekkürler

Kodu yazınca çalışıyor mu geliştirici konsola yazınca olmazsa atölye haritaları indirip deneyin.
"bot_difficulty 5" yazınca çalışmamıştı. Sunucuyu yeniden başlatttım çık gir yaptım ama olmadı fakat diğer kodları da yazınca oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…