CS 2'de çok fazla hile geliyor

YTA0608

Decapat
Daha fazla  
CS 2 de hile kullanmıyorum ancak hile olan lobide yaklaşık 10 maç girdim. Karşıma hileler gelir mi öyle bir şey var mı yani takımımda hile var diye benim rakibimde hile olur mu?

CS 2 de hile kullanmıyorum ancak hile olan lobide yaklaşık 10 maç girdim. Karşıma hileler gelir mi öyle bir şey var mı yani takımımda hile var diye benim rakibimde hile olur mu?

Maalesef ki öyle ona çözümü Valve almalı ama Valve ve unisoft kadar umursamaz bir yapımcı görmedim

Sistem hilecileri bir araya toplama gayretinde değil. BU oyunun hile konusunda açığından dolayı yaşanıyor. O nedenle bunu kestiremezsin.
Hİle olanları raporlamaktan başka bir seçeneğin yok bildiğim kadarıyla.

Hileye karşı hile diye bir düzenek yok diye biliyorum ama normal. Son dönemde hile sayısı çok arttı artık seçkin almak bile hilelerden kurtulmaya yetmiyor. Yapacak bir şey yok.

Bu oyunda premier oynanmaz. Premierde eğer 15k+ iseniz 10 maçınızdan 7'sine garanti hile geliyor. Faceit oynayın.

CS'yi yaklaşık 3 sene önce bırakmıştım. Bu ay içerisinde geri döndüm ve hilelerle karşılaştım ben de. Çıkar çıkmaz pistol ile kafadan vuran oyuncu vardı karşıda. Oyun hala keyif veriyor ancak hileler dengeyi çok bozuyor. Sanırım raporlamaktan başka bir seçeneğimiz yok. Seçkin sahibi olduğumu da belirteyim.

Maalesef ki öyle ona çözümü Valve almalı ama Valve ve unisoft kadar umursamaz bir yapımcı görmedim.

Yani bundan sonra karşıma hep hile mi gelecek karşıma.

Hileye karşı hile diye bir düzenek yok diye biliyorum ama normal. Son dönemde hile sayısı çok arttı artık seçkin almak bile hilelerden kurtulmaya yetmiyor. Yapacak bir şey yok.

Karşımıza hile mi gelecek hep var mı bunun çözümü.

26.5 K Elom var 2 maçın birisidende ya takımıma ya da karşı takıma hile geliyıor

Yani bundan sonra karşıma hep hile mi gelecek karşıma.

Karşımıza hile mi gelecek hep var mı bunun çözümü.

FACEIT oynayabilirsiniz hocam hileye tek çözüm bu. Aslında tam çözümde değil hile sayısını minimuma indirmek için. hem FACEIT TR CS topluluklarında 5 Türk oyun da oynabilirsiniz bulmanız cok zor da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…