CS 2'de çok maç kaybetmek

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS 2 de ranked maçlara giriyorum. Sürekli kaybetmeye başladım. Bir ara bayağı bir kazanıyordum. Silver 4 rütbesine attı beni. İlk rütbem Silver 4 oldu. Ne olduysa dün oldu. Dün toplam 6 maç yaptım. 1 tane kazandım, bir tane berabere bitti, ve geriye kalan 4 maç kaybettim. Bugün de 2 maç yaptım 2 maçıda kaybettim. Silver 2'ye düştüm ve neredeyse şu anda Silver 1'e düşeceğim. Sürekli karşıma iyi oyuncular denk geliyor. Ya da bir diğer ihtimal hackerlar. Artık bu durum sıkmaya başladı. CS:GO'da da bazen oluyordu bu olay. Acaba oyun bilerek mi kaybetmemizi istiyor. Sizde de oluyor mu?

Şans meselesi. Ben de bugün kaç tane maç kaybettim çünkü şanssız takımlara düşebiliyorum. Son oynadığım maçların istatistiklerine baktığımda genellikle ben farkımı koymuşum maçlarda ama olmayınca olmuyor. Mesela bir elde Dust 2'deyiz ve ben 1.'yim. CT'yiz ve elimde AWP ile long tutuyorum yani orayı tek başıma tutabilme yeteneğim var. Buna rağmen yanıma 2 adam daha geliyor ve B boş kalıyor bu sefer. Böyle saçma sapan sebeplerden kaç maç kaybettim.

Bu arada oyun gayet iyi oturmuş. Bence bir sıkıntı yok oyunda.

Bazen biraz ara vermek iyi gelebilir hocam. Bir de tek başınıza değil elinizden geldiğince takımla girmeye çalışırsanız daha kolay maç kazanırsınız.

Şans meselesi. Ben de bugün kaç tane maç kaybettim çünkü şanssız takımlara düşebiliyorum. Son oynadığım maçların istatistiklerine baktığımda genellikle ben farkımı koymuşum maçlarda ama olmayınca olmuyor. Mesela bir elde Dust 2'deyiz ve ben 1.'yim. CT'yiz ve elimde AWP ile long tutuyorum yani orayı tek başıma tutabilme yeteneğim var. Buna rağmen yanıma 2 adam daha geliyor ve B boş kalıyor bu sefer. Böyle saçma sapan sebeplerden kaç maç kaybettim.

Bu arada oyun gayet iyi oturmuş. Bence bir sıkıntı yok oyunda.
Tam oturmuş denemez bence bir iki ay daha geçse daha iyi olur gibi

İllaki çok fazla değişiklik daha olacaktır. CS:GO'nun ilk zamanlarıyla son zamanlarının hiç bir alakası yoktu. Zamanla çok daha iyi bir oyun bizi bekliyor.

Ranklara hard reset geldiği için takımlar aşırı dengesiz geliyor. Oyunun kendi bugları, ping avantajları, ikili gruba beşli grup eşleştirmeleri gibi problemler geliyor. Kaldı ki, global olup da nova 2 ranka atılan çok adam oldu. Problemler çözülene kadar tryhard oynamamayı karar aldım kendimce. Tavsiye ederim.

Tam oturmuş denemez bence bir iki ay daha geçse daha iyi olur gibi
Sadece 2 sorun gözlemledim oyunda. Bu söyleyeceklerim dışında herhangi bir sorun olmadı ben de.

1.'si bazen trollerin oyunda sesini kapatsam bile hâlâ konuşmaya devam edebiliyorlar. Bu sorunun düzeltilmesi lazım.

2.'si ben de hiç lag yok ve oyun çok akıcı ama bazen benim takımdakilerden veya karşı takımdakilerden bazıları oyundan düşebiliyor rekabetçide. Bunun sebebi nedir bilmiyorum ama düzeltilirse iyi olur. Ama dediğim gibi ben de hiç lag olmadı ve oyun çok akıcı. Ping değerim ortalama 50-55 arası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı