CS 2'de Crosshair değiştirilmeli mi?

• Konuyu başlatan 23 w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 885

23 w

Decapat
Yer
United States
Daha fazla  
Meslek
Kara Ambar kamyoncular derneği
Arkadaşlar CSGO'da XANTARES'in crosshairini kullanıyordum ve rahat özgüvenli bir şekilde oynayabiliyordum ve güzel de oynuyordum şahsen. Aim fight atarken genelde ben galip geliyordum fakat CS2'de XANTARES'in crosshairini kullanırken rahat olmadığımı fark ettim, sizce crosshair değişmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO'da Xantares'in Crosshair'ini kullanıyordum ve rahat öz güvenli bir şekilde oynayabiliyordum ve güzel de oynuyordum şahsen. Aim fight atarken genelde ben galip geliyordum fakat CS2'de Xantares'in Crosshair'ini kullanırken rahat olmadığımı fark ettim, sizce Crosshair değişmeli miyim?

Bunu kimse cevaplayamaz bu tarz ayarlar oyuncunun kendisine kalmış. Rahat hissetmiyorsan cross kodunu bir yere yedekle ve cross bak kendine.

Bunu kimse cevaplayamaz bu tarz ayarlar oyuncunun kendisine kalmış. Rahat hissetmiyorsan cross kodunu bir yere yedekle ve cross bak kendine.
Hocam öyle yaptım farklı bir crosshair geçtim bu crosshair XANTARES'in crosshairinden alakasız küçük birazcık bunda daha rahat olduğumu fark ettim fakat ilerleyen zamanlarda Aim'imi bozar mı diye korkuyorum.

Hocam öyle yaptım farklı bir Crosshair geçtim bu Crosshair Xantares'in crosshairinden alakasız küçük birazcık bunda daha rahat olduğumu fark ettim fakat ilerleyen zamanlarda Aim'imi bozar mı diye korkuyorum.

Oyun zaten eskisi gibi değil mermi ateşleyen adam vuruyor :D. Nasıl rahat hissediyorsan öyle oyna işte. Rahat ve öz güven veriyorsa şu anki nişangahın kal.

Uzun süre orta büyüklükte Crosshair'lar kullandım ve küçük Crosshair'a geçtiğimden beri bayağı bir fark etti oyunum. HS oranım her oyun %60-70 civarı (25-30 kill)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı