Mertt001 Yoctopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #1 Bilgisayarım Monster T7 fakat CS 2 de FPS 40'ı geçmiyor önceden 250-270 FPS alıyordum şu an 40'ı geçmiyor çözümü nedir?
Bilgisayarım Monster T7 fakat CS 2 de FPS 40'ı geçmiyor önceden 250-270 FPS alıyordum şu an 40'ı geçmiyor çözümü nedir?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Şubat 2024 #2 Ekran kartı sürücü güncellemesi gelmiş olabilir, bakaf mısınız?
Mertt001 Yoctopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #3 Güncel değilmiş Driver Booster'den güncelliyorum düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Şubat 2024 #4 Mertt001 dedi: Güncel değilmiş Driver Booster'den güncelliyorum düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'dan sakın güncellemeyin, ekran kartı modeliniz nedir? AMD ise https://www.amd.com/en/support buradan indirin. NVIDIA ise En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin indirin. Driver Booster güncel sürücü indirmez.
Mertt001 dedi: Güncel değilmiş Driver Booster'den güncelliyorum düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'dan sakın güncellemeyin, ekran kartı modeliniz nedir? AMD ise https://www.amd.com/en/support buradan indirin. NVIDIA ise En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin indirin. Driver Booster güncel sürücü indirmez.
MoUranus Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı - NVIDIA® GeForce® RTX3050 4GB 128 Bit GDDR6 İşlemci - 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) - 8,00GB DDR4 Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #5 Mertt001 dedi: Güncel değilmiş Driver Booster'den güncelliyorum düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam, Driver Booster gibi 3. taraf sürücü güncelleme programları yerine manuel olarak güncellemeleri kurarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Mertt001 dedi: Güncel değilmiş Driver Booster'den güncelliyorum düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam, Driver Booster gibi 3. taraf sürücü güncelleme programları yerine manuel olarak güncellemeleri kurarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Mertt001 Yoctopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #6 MoUranus dedi: Hocam, Driver Booster gibi 3. taraf sürücü güncelleme programları yerine manuel olarak güncellemeleri kurarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Burada bayağı bir indirelecek şey var hepsini tek tek mi indireyim yoksa otomatik indirme yolu var mı? Buldum hocam GeForce Experience üzerinden kontrol ettim hepsi güncel. Tavsiyeleriniz için teşekkürler GeForce Experience içine whisper ve battery Boost isimli ayarları kapattım FPS eski haline döndü. Son düzenleme: 29 Şubat 2024
MoUranus dedi: Hocam, Driver Booster gibi 3. taraf sürücü güncelleme programları yerine manuel olarak güncellemeleri kurarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Burada bayağı bir indirelecek şey var hepsini tek tek mi indireyim yoksa otomatik indirme yolu var mı? Buldum hocam GeForce Experience üzerinden kontrol ettim hepsi güncel. Tavsiyeleriniz için teşekkürler GeForce Experience içine whisper ve battery Boost isimli ayarları kapattım FPS eski haline döndü.