CS 2'de gelişmek için öneriler

Nickha

Kilopat
Daha fazla  
Her gün Aimbotz'da çalışmama rağmen rekabetçi maçına girince ilk elden HS yiyerek oyundan soğuyorum. Attığım tüm vuruşlar adamların kafasının yanından gidiyor, ya onlar hile ya ben çok kötüyüm. CS 2'ye başlayalı 3-4 gün oluyor. Bundan önce birçok FPS oyunlarında tecrübem var. Valorant Vb. aimimi geliştirmeye çalışsam bile karşıma gelen kişilerle aramda rekabet olduğun düşünmüyorum sanki öleceğimi bile bile oynuyormuş gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün Aimbotz'da çalışmama rağmen rekabetçi maçına girince ilk elden HS yiyerek oyundan soğuyorum. Attığım tüm vuruşlar adamların kafasının yanından gidiyor, ya onlar hile ya ben çok kötüyüm. CS 2'ye başlayalı 3-4 gün oluyor. Bundan önce birçok FPS oyunlarında tecrübem var. Valorant Vb. aimimi geliştirmeye çalışsam bile karşıma gelen kişilerle aramda rekabet olduğun düşünmüyorum sanki öleceğimi bile bile oynuyormuş gibi.

Oynayanların %50 60'ı legit tayfa o yüzden istersen 5.000 saat aimbotz da çalış bir şey fark etmeyecektir. Zamanınıza yazık vallahi.:)

Her akşam 2-3 saat oynuyorum bazen 30-40 vuruyorum bazen 8-10 vuruyorum kasmadan keyfime bakıyorum strese girmeye gerek yok

Öncelikle ekran çözünürlüğünüzü 4:3 oranında 1024 yada 1280 yapın. Ekran kartı ayarlarından streched yapın ki kenardaki siyah alanlar kapansın. Bu çözünürlükteki amaç ekranda hedeflerin daha büyük gözükmesini sağlamak.

Bu çözünürlükte DM'ye girip MP9, Deagle ve AK47 ağırlıklı olmak üzere spray yapmadan(AK ve MP9 ile 2-3 mermiyle) çalışın. M4A4 yerine M4A1-s'e geçiş yapın. M4A4 ile yakın mesafe çatışmaları kaybedersiniz.

Spray patternlerini internetten araştırın. Mesela deagle için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle ekran çözünürlüğünüzü 4:3 oranında 1024 ya da 1280 yapın. Ekran kartı ayarlarından streched yapın ki kenardaki siyah alanlar kapansın. Bu çözünürlükteki amaç ekranda hedeflerin daha büyük gözükmesini sağlamak.

Bu çözünürlükte DM'ye girip MP9, Deagle ve AK-47 ağırlıklı olmak üzere spray yapmadan(AK ve MP9 ile 2-3 mermiyle) çalışın. M4A4 yerine M4A1-S'e geçiş yapın. M4A4 ile yakın mesafe çatışmaları kaybedersiniz.

Spray patternlerini internetten araştırın. Mesela Deagle için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

M4A4 ile yakın mesafede gayet de A1-S kullananları parçalıyorum. Aim önce kafaya sonra aşağıya doğru gidecek şekilde çalıştım hep. Yani ilk mermi her türlü kafaya gittiği için aim fight'ında genelde kazanan ben oluyorum. Özellikle shoulder peek hızı ve aimi duvar arkasındayken nereye koyman gerektiğini bilmek çok önemli.

Daha smooth bir oyun arıyorsanız A1-S de kullanabilirsiniz ama A4'ü gerçekten iyi kullanan biri karşısında hiç şansınız yok. Bunun en büyük örneği XANTARES. Aim fight'ında A4 kullanırken A1-s'leri duman ediyor.

Bu oyunda gelişmenin en büyük sırrı düzgün peek atmayı öğrenmek ve nerede ne yapman gerektiğini bilmektir. Mesela aldığınız bombaları sağa sola fırlatmak yerine nasıl en verimli şekilde kullanabileceğinizi öğrenin.

M4A4 ile yakın mesafede gayet de A1-S kullananları parçalıyorum. Aim önce kafaya sonra aşağıya doğru gidecek şekilde çalıştım hep. Yani ilk mermi her türlü kafaya gittiği için aim fight'ında genelde kazanan ben oluyorum. Özellikle shoulder peek hızı ve aimi duvar arkasındayken nereye koyman gerektiğini bilmek çok önemli.

Daha smooth bir oyun arıyorsanız A1-S de kullanabilirsiniz ama A4'ü gerçekten iyi kullanan biri karşısında hiç şansınız yok. Bunun en büyük örneği XANTARES. Aim fight'ında A4 kullanırken A1-s'leri duman ediyor.

Bu oyunda gelişmenin en büyük sırrı düzgün peek atmayı öğrenmek ve nerede ne yapman gerektiğini bilmektir. Mesela aldığınız bombaları sağa sola fırlatmak yerine nasıl en verimli şekilde kullanabileceğinizi öğrenin.
İlk peek atan sen değilsen kaybedersin hep. Örnek verdiğin oyuncu dünya dışı peek atıyor. Arkadaşın oyun seviyesinde "yakın mesafe" kazanabileceği fight çok az. Her türlü atış hızından dolayı A1-s kazanır. Anca tek bir HS atabilirsin o da -97'de kalır.

İyi oynayan map'e göre oynar. Ben Mirage'da A4, diğer çoğu mapte A1-s kullanırım.

Öncelikle ekran çözünürlüğünüzü 4:3 oranında 1024 ya da 1280 yapın. Ekran kartı ayarlarından streched yapın ki kenardaki siyah alanlar kapansın. Bu çözünürlükteki amaç ekranda hedeflerin daha büyük gözükmesini sağlamak.

Bu çözünürlükte DM'ye girip MP9, Deagle ve AK-47 ağırlıklı olmak üzere spray yapmadan(ak ve MP9 ile 2-3 mermiyle) çalışın. M4A4 yerine M4A1-S'e geçiş yapın. M4A4 ile yakın mesafe çatışmaları kaybedersiniz.

Spray patternlerini internetten araştırın. Mesela Deagle için:

Çözünürlüğüm 1440x900 4:3 oranında, dediğinden hangisi iyi? Zaten M4A1-S kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı