CS 2'de haksız VAC ban açılabilir mi?

EyManTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD R5 5500/Ekran Kartı: MSI GAMING X 1060 6GB/Anakart: Gigabyte B450M K/Ram: Kingston Fury 16x1/Kasa: XPG Valor Mesh/Fan: Stock AMD Cooler/Kulaklık: Rampage Stormy/Klavye: Rampage KB-R81/Mouse: SteelSeries Rival 3/Telefon: Samsung A7 2017
Meslek
Yok
Arkadaşlar daha dün arkadaşım VAC ban yedi. Baştan anlatmam gerekirse arkadaşım 5 günden beri falan CS2 oynamıyordu ve dün bir anda VAC ban aldığını gördük, yani profilinde kırmızı yazıyla VAC ban yediği falan gözükmeye başladı. Ama sorun olan şu ki hile açtığı falan yok, haksız yere ban yedi ve şu an çok üzgün. Asıl garip olanı da dün bir adam arkadaşımın profiline "loser cheating, get a Life." yazmış.

Adamın profile girince de kendisi Valve'a çalışan birisi, hatta ne için çalıştığı falan da yazıyor ama anti hile için olmadığı kesin yani. Zaten kendisi yazmış grafik dizaynlık yapıyor CS2 için. Bu adamdan sonra ben Technopat sosyalde bu konuyu açmadan 11 saat önce birisi dalga geçerek arkadaşıma "xaxaxa imagine cheating you loser" yazdı. Bildiğiniz bizimle dalga geçiyorlar, yani adam sanki oyunun Tanrı'sı ve keyfi ban atıyor arkadaşıma. Buna bakılarak da ban açılmayacak gibi duruyor.

Bundan önce arkadaşıma hiç hileci denmedi, arkadaşım ve arkadaşımın arkadaşı Instagram'da bu kişiyle iletişime geçmiş (geliştirici olan), ve arkadaşımın arkadaşına bu kişi cevap vererek "bro wt* is this" diye alaycı bir cevap vermiş. Oysaki durumu nazik bir şekilde anlatıp rica ettiğimiz şeye cidden yani anlayışsız cevap vermesi bizim çok sinirimizi bozdu. Arkadaşım 5. yıl rozetini alma heyecanı var iken böyle bir şey yaşaması çok fazla canımızı sıkıyor. Arkadaşım umudunu çok fena kaybetti ama bende elimden bir şey gelmese de elimdekilerini değerlendirip sonuna kadar uğraşacağım ve bu durumları bilen ve yardımcı olabilecek Technopat kullanıcılarından da yardım istiyorum. Açılması ne kadar mümkün olmasa da belki bir yol vardır.

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle, herhangi bir Valve çalışanı normal bir kullanıcının profiline yazı yazmaz, iletişime de geçmez. Yani Discord'dan, Instagram'dan Valve çalışanı ile iletişime geçmek gibi bir şey yok, burada bir sıkıntı var. Valve çalışanlarının profilinde Valve çalışanı rozeti olur ayrıca. Emin misin gerçekten Valve çalışanı olduğuna?

Sanırım Steam destek ekibi ile konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Geçmiş olsun. Ayrıca arkada açık kalan başka bir program da VAC ban yemesini tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum.

Size Valve çalışanı olarak yazan Steam profil linkini bizimle paylaşabilir misiniz? Bir de ban yiyen hesabın linkini görebilir miyiz?

Sanırım Steam destek ekibi ile konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Geçmiş olsun. Ayrıca arkada açık kalan başka bir program da VAC ban yemesini tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum.

Pek inandırıcı gelmedi arkadaşınıza bol şans.

Arkadaşlar hepinize cevap olsun alıntıladım. Sayın Murat can ile başlayalım, tabii ki arkadaşımın profilini ve o adamın profilini atabilirim ama bu tarz şeyler forumda paylaşılması yasak diye biliyorum ve yasaklanma almak istemiyorum. Eğer beni bu konuda aydınlatırsanız seve seve paylaşırım.

Sayın wanetage, o kişinin profilinde yaşı ismi deneyimi çoğu şey yazıyor ama ne yazık ki rozet göremedim. O kadar trajikomik ki adamın profilinde yorumlarda -rep dolmuş taşmış bir dönem yani.

Sayın radaschumi, yani evet bende farkındayım pek yolu yok ama arkadaşımın arkada açık olan 3. parti yazılım bile yok, yani tetikleyebilecek bir şey bile yok.
Autoclicker desen o bile yok sana öyle diyeyim.

Sayın Dark winter, bu durum inanılması pek mümkün olmasa da sorun şu ki gerçek. Yani arkadaşım asla hile kullanmaz ve öyle de oynamaz. Arkadaşımın elosu düşük zaten, kendisi de tanıdık öyle yalan söyleyecek bir şahıs değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyalde böyle bir kural yok, steam profil linki paylaşabilirsiniz. Böylece biz de analiz edebiliriz.

Kişide Valve çalışanı rozeti yoksa veya resmi Steam Valve grubuna üye değilse, Valve çalışanı falan değil, bu kadar net. Valve çalışanı neden profiline Rusça gülme şekliyle 'axaxaxa' ve 'ezik' gibi şeyler yazsın? Direkt saçmalık. Her şeye inanmayın böyle.

Sosyalde böyle bir kural yok, steam profil linki paylaşabilirsiniz. Böylece biz de analiz edebiliriz.
Sayın Murat Can için;

Arkadaşımın Profili: Steam Community :: DİMEBAG DARRELL SKINS

Profilinde "CS2 Geliştiricisi" olduğu yazan kişinin profili: Steam Community :: Plaky

Sayın wanetage için;

"axaxaxa" yazan kişi sonradan yazdı ve o "Geliştirici" adındaki kişi değil farklı biri yazdı, oysaki ban almasından sonra niye birisi ona "cheater" yazsın? geliştirici sadece profiline "loser cheating, get a Life." yazdı, yani o "axaxaxa" yazan farklı bir şahıstı, ban almasından sonra profiline öyle yorum yapılması çok çok garip.

Düzenleme:

Bu arada arkadaşım oto anti cheat'ten yememiş overwatch'tan yemiş yani 3. parti yazılımdan yemedi, yani açılma şansı da var.

Düzenleme 2: Arkadaşımdan geri bildirim geldi, arkadaşım o kişinin "cheater" yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra VAC ban gelmiş ve o kişinin ne kadar grafik dizayncısı olsa da tamamen CS2 için çalışan biri olmayabileceğini belirtti, onun için rozeti olmayabilir.

Düzenleme 3: Arkadaşımın arkadaşı Instagram'dan değil Discord'dan yazmış ve mesaj almış yani "bro wt* is this" mesajından bahsediyorum, kendisi konuşmanın fotoğrafını da atabileceğini belirtti.

@Murat Can Şimşek senden analizi bekliyorum hocam, bilgili birine benziyorsun teşekkürlerimi erkenden iletmiş olayım.

Son düzenleme:
CS2'de overwatch yok, attığınız kişinin profilinde sadece "Graphic Designer for CS2 Teams" yazıyor, Valve ile bağlantılı değil. Haksız ban mı elbette olabilir ama biraz kendi kafanızda kurmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…