TCenescan128 Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Rx550 2gb İşlemci AMD A CS 2'ye bir girdim. Harita böyle. Ana ekran böyle girdim, çıktım olmadı. PC yeniden başlattım, olmadı. Oyunu sildim, yükledim. Olmadı. Sebebi nedir sizce? Dosya Ekleri IMG_20240701_212411.jpg 184,9 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
CS 2'ye bir girdim. Harita böyle. Ana ekran böyle girdim, çıktım olmadı. PC yeniden başlattım, olmadı. Oyunu sildim, yükledim. Olmadı. Sebebi nedir sizce?
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 910 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Bir atölye mapine girmeyi deneyin. Ayrıca ekran kartınız ile deathmatch girmek çok mantıklı bir hareket olmayabilir. Artı 0 Eksi
Bir atölye mapine girmeyi deneyin. Ayrıca ekran kartınız ile deathmatch girmek çok mantıklı bir hareket olmayabilir.
KS KS TCenescan128 Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 TwistyJead dedi: Bir atölye mapine girmeyi deneyin. Ayrıca ekran kartınız ile deathmatch girmek çok mantıklı bir hareket olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Girdim ama yine aynısı oldu deathmatch girmek neden mantıklı değilki orada denedimde hepsinde aynı denedim. Artı 0 Eksi
TwistyJead dedi: Bir atölye mapine girmeyi deneyin. Ayrıca ekran kartınız ile deathmatch girmek çok mantıklı bir hareket olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Girdim ama yine aynısı oldu deathmatch girmek neden mantıklı değilki orada denedimde hepsinde aynı denedim.