CS 2'de kasa ve kapsül açıyor musunuz?

Rain1

Picopat
Gece gaza geldim 15 kasa, 15 çıkartma kapsülü açtım. 1 tane(1 tane) adam akıllı bir şey çıkmadı. Youtube'da ünlü malum kişilerin videoları kırpılmış gidiyorlar çıkarttıkları pahalı şeyleri gösteriyorlar kısa videolarda. Kim bilir kaç binlerce kasa açıyorlar da anca öyle çıkarıyorlar. Siz ne yapıyorsunuz, açıyor musunuz herhangi bir kasa veya kapsül?

Ben CS:GO'da kasa düşürdükçe açıyordum kapsül CS2 çıkalı pek sarmadığı için bıraktım ama ben genelde 20 kapsülde 1 600-700TL'lik sticker çıkıyordu.

Merak ettiğim için 1 yıl önce falan elimde olan 2 kasayı 2 anahtar alarak açtım, maliyetinin %10'unu karşılamadı. 4 kapsül açmıştım Steam cüzdan da yer alan parayla aynı şekliyle maliyetinin %10 'unu anca karşılamıştır. O sebeple geleni direkt satıyorum, silah kaplaması vs kullanmayı da sevmediğim için.

Merak ettiğim için 1 yıl önce falan elimde olan 2 kasayı 2 anahtar alarak açtım, maliyetinin %10'unu karşılamadı. 4 kapsül açmıştım Steam cüzdan da yer alan parayla aynı şekliyle maliyetinin %10 'unu anca karşılamıştır. O sebeple geleni direkt satıyorum, silah kaplaması vs kullanmayı da sevmediğim için.
Hocam şunu anladım. Bir skin mi istiyorsun? Fiyatı önemli değil, bir skin mi istiyorsun? Mesela fiyatı 15.000 TL. O zaman gideceksin parasını vereceksin alacaksın, ister Steam pazar, ister başka siteden. Gece toplamda ortalama 30 tane açtım ve sonuç rezalet, o kadar kötü şeyler çıktı ki. Ha yalan yok 1-2 tanesi anca parayı kurtardı o yani işte en fazla.

Kasa kesinlikle tavsiye etmem ancak kapsül kasanın yanında daha az fiyatlı olduğu için açılabilir. Ben 4 kere kapsül açtım, 1 tane 4 TL, 2 tane 10 kuruş civarı, bir tanede 360 TL item çıkmıştı. Eğer seçkininiz varsa bedavaya getirebilirsiniz kapsülleri. Haftada bir kapsül demek bu 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı