walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 28 Eylül 2023 #1 Toplamda 3 kez maç kazandım ama hiçbiri sayılmamış. Maç geçmişimde kazandıgıma dair kanıt var ama hâlâ 10 maç kazanman gerek diyor.
Toplamda 3 kez maç kazandım ama hiçbiri sayılmamış. Maç geçmişimde kazandıgıma dair kanıt var ama hâlâ 10 maç kazanman gerek diyor.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 Hocam bende de böyle 3 maç kazandım 1 maç kazanıldı gösteriyor. Artı 0 Eksi
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.125 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 Dereceliyi açmadan oyunlara girmiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 28 Eylül 2023 #4 nrywq4 dedi: Dereceliyi açmadan oyunlara girmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok oyun bitiş ekranı geliyor orada 1 maç kazandın diyor, sonra bakıyorum yok aynı. Artı 0 Eksi
nrywq4 dedi: Dereceliyi açmadan oyunlara girmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok oyun bitiş ekranı geliyor orada 1 maç kazandın diyor, sonra bakıyorum yok aynı.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 Arkadaşlar bana 2 kez ofice geldi ( ofice dereceliye dahil degilmiş ) lensi dedi: Arkadaşlar bana 2 kez ofice geldi ( ofice dereceliye dahil degilmiş ) Genişletmek için tıkla... Dust 2 de dahil degil. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bana 2 kez ofice geldi ( ofice dereceliye dahil degilmiş ) lensi dedi: Arkadaşlar bana 2 kez ofice geldi ( ofice dereceliye dahil degilmiş ) Genişletmek için tıkla... Dust 2 de dahil degil.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Eylül 2023 #6 walterpinkman dedi: Toplamda 3 kez maç kazandım ama hiçbiri sayılmamış. Maç geçmişimde kazandıgıma dair kanıt var ama hâlâ 10 maç kazanman gerek diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bizde fark ettik bug o. Lobide öyle gözüküyor ama oyun bitince rütbe kısmında kaç maç kaldığını söylüyor. Artı 0 Eksi
walterpinkman dedi: Toplamda 3 kez maç kazandım ama hiçbiri sayılmamış. Maç geçmişimde kazandıgıma dair kanıt var ama hâlâ 10 maç kazanman gerek diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bizde fark ettik bug o. Lobide öyle gözüküyor ama oyun bitince rütbe kısmında kaç maç kaldığını söylüyor.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #7 emirhannk dedi: Hocam onu bizde fark ettik bug o. Lobide öyle gözüküyor ama oyun bitince rütbe kısmında kaç maç kaldığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende anlamadım, az önce nuke haritasında oynadım yine, de dereceliye puan yazmadı. Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Hocam onu bizde fark ettik bug o. Lobide öyle gözüküyor ama oyun bitince rütbe kısmında kaç maç kaldığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende anlamadım, az önce nuke haritasında oynadım yine, de dereceliye puan yazmadı.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Eylül 2023 #8 lensi dedi: Vallahi bende anlamadım, az önce nuke haritasında oynadım yine, de dereceliye puan yazmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam rekabetçide her mapin rankı ayrı ve seçkininde rankı ayrı. Artı 0 Eksi
lensi dedi: Vallahi bende anlamadım, az önce nuke haritasında oynadım yine, de dereceliye puan yazmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam rekabetçide her mapin rankı ayrı ve seçkininde rankı ayrı.
Emreeeeeeee Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #9 hocam çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
apandist Decapat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #10 arkadaşlar belkide 15 maç kazandım hala bana ilave 10 maç daha kazanman gerekiyor diyor çözebilen var mı ? Artı 0 Eksi
arkadaşlar belkide 15 maç kazandım hala bana ilave 10 maç daha kazanman gerekiyor diyor çözebilen var mı ?