CS 2'de level var mı?

Prime durum yükseltmesi alınca, haftada 1 kez level atladığında garanti olarak kasa + silah/sticker çıkıyor, silah veya stickerlar şanslı değilsen para etmiyor genelde ancak kasalar en düşük 0.34 USD ortalama olarak ise 0.80 USD civarı geliyor (tabii çok üst düzey şanslıysan 50 dolarlık kasa bile gelebilir ancak çok mümkün değil) CS2'yi uzun oynayacağım diyorsan Prime alınır, ben 275 TL iken almıştım 7 ay önce, şu an kasa satarak 700 gelmiştir bana.

60 Hz ile global rank dahi gördüm 🙂 Bileğin ve becerin yoksa beceriksizliğinin suçunu ekranının 360Hz olmamasına atabilirsin.

Kısacası beceri tazeleme hızından çok daha önde.
Olabilir yani istisna bir durum görmüşsünüz. Genellikle 60Hz, 144Hz'den sonra fark yok diyenlerin ekonomik durumu çok iyi olmuyor sanırım 360Hz monitör almaya. Benim de şu an 360Hz alacak param yok ama kötülemiyorum.

Peki alsam hocam bu mesela herkesin birbirini vurduğu alan var ya takım olmadan, oradada yükselme olurmu. İlk 40a falan giriyorum bazen. Maksat bir işe yarasin. Oynuyorum ama bir şeye yaramıyor 😀
Ölüm maçının her şey serbest modundan bahsediyorsunuz sanırım. Seçkin Durum Yükseltmesi'ni edindiğinizde seviye atlamaya başlayacaksınız. Oynadığınız ölüm maçlarında seviyenizin yükselmesine yardımcı olur. Ancak ölüm maçı için bir rütbe sistemi yok. Rütbe sistemi sadece Yoldaş, Rekabetçi ve Tehlikeli Bölge (şimdilik devre dışı) için geçerli.
Seçkin Durum Yükseltmesi'ni edindiğinizde eşya düşürüp düşürdüğünüz eşyaları satma veya takaslama şansınız da olacak. Yani aktif şekilde oynarsanız Seçkin Durum Yükseltmesine verdiğiniz parayı karşılayıp kârâ geçebilirsiniz. Tabii bunu bir gelir kapısı olarak görmeyin.

Ölüm maçının her şey serbest modundan bahsediyorsunuz sanırım. Seçkin Durum Yükseltmesi'ni edindiğinizde seviye atlamaya başlayacaksınız. Oynadığınız ölüm maçlarında seviyenizin yükselmesine yardımcı olur. Ancak ölüm maçı için bir rütbe sistemi yok. Rütbe sistemi sadece Yoldaş, Rekabetçi ve Tehlikeli Bölge (şimdilik devre dışı) için geçerli.
Seçkin Durum Yükseltmesi'ni edindiğinizde eşya düşürüp düşürdüğünüz eşyaları satma veya takaslama şansınız da olacak. Yani aktif şekilde oynarsanız Seçkin Durum Yükseltmesine verdiğiniz parayı karşılayıp kârâ geçebilirsiniz. Tabii bunu bir gelir kapısı olarak görmeyin.
Hocam aldım teşekkür ederim. Rekabetçi mod aşırı zor kimse vurulmuyor :/ ama oynayabileceğim tek FPS oyunu bu gibi. Call of duty daha pahalı aslında onun mekanikleri çok iyi.

Hocam aldım teşekkür ederim. Rekabetçi mod aşırı zor kimse vurulmuyor :/ ama oynayabileceğim tek FPS oyunu bu gibi. Call of duty daha pahalı aslında onun mekanikleri çok iyi.
Kendinizi geliştirmek için ölüm maçı, basit eğlence gibi kuralları daha esnek ve yaptırımı olmayan modlarda oynayabilir veya atölye haritalarını inceleyebilirsiniz. Seçkin Durum Yükseltmesi’ne sahip olmadığınızda her türlü oyuncuyla karşılaşabiliyorsunuz. Rütbenizi aldıktan sonra size denk oyunculara karşı oynamaya başlar ve daha rahat edersiniz.
Güle güle oynayın, umarım keyif alırsınız.

Kendinizi geliştirmek için ölüm maçı, basit eğlence gibi kuralları daha esnek ve yaptırımı olmayan modlarda oynayabilir veya atölye haritalarını inceleyebilirsiniz. Seçkin Durum Yükseltmesi’ne sahip olmadığınızda her türlü oyuncuyla karşılaşabiliyorsunuz. Artık rütbenizi aldıktan sonra size denk oyunculara karşı oynamaya başlar ve daha rahat edersiniz.
Güle güle oynayın, umarım keyif alırsınız.
Sağol hocam aldım rutbeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı