Tob2 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar mikrofondan ses gitmiyor, birkaç şey denedim ama olmadı bir türlü, bu sorunu nasıl çözerim?
Arkadaşlar mikrofondan ses gitmiyor, birkaç şey denedim ama olmadı bir türlü, bu sorunu nasıl çözerim?
tmertarin.py Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 22 Kasım 2024 #2 Başka programlarda da dene CS2'ye özel mi hata?
Tob2 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2024 #3 tmertarin.py dedi: Başka programlarda da dene CS2'ye özel mi hata? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kaydedicide denediğimde mikrofon çalışıyor. Arkadaşlar yok mu bir bilgisi olan?
tmertarin.py dedi: Başka programlarda da dene CS2'ye özel mi hata? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kaydedicide denediğimde mikrofon çalışıyor. Arkadaşlar yok mu bir bilgisi olan?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 25 Kasım 2024 #4 Oyun içi ayarlardan “Varsayılan Aygıt” kısmını mikrofonunuz ile değiştirebilirsiniz.
Tob2 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2024 #5 Yszuf dedi: Oyun içi ayarlardan “varsayılan aygıt” kısmını mikrofonunuz ile değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim hocam, aklıma gelen her şeyi yaptım ama olmuyor maalesef. Arkadaşlar bir türlü çözemedim bu sorunu, yardımcı olabilecek biri yok mu? Son düzenleme: 27 Kasım 2024
Yszuf dedi: Oyun içi ayarlardan “varsayılan aygıt” kısmını mikrofonunuz ile değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim hocam, aklıma gelen her şeyi yaptım ama olmuyor maalesef. Arkadaşlar bir türlü çözemedim bu sorunu, yardımcı olabilecek biri yok mu?