bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Merhaba CS2 oynarken MSI Afterburner görünmüyor. Nasıl çözeceğim?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 bilmemem dedi: Merhaba CS2 oynarken MSI Afterburner görünmüyor. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulamalar default olarak kapalı geliyor.
bilmemem dedi: Merhaba CS2 oynarken MSI Afterburner görünmüyor. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... 3. parti uygulamalar default olarak kapalı geliyor.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 walter wick dedi: 3. parti uygulamalar default olarak kapalı geliyor. Genişletmek için tıkla... Diğer tün oyunlarda oluyor bunun bir yolu yok mu? Varsa yolun bir zararı var mı?
walter wick dedi: 3. parti uygulamalar default olarak kapalı geliyor. Genişletmek için tıkla... Diğer tün oyunlarda oluyor bunun bir yolu yok mu? Varsa yolun bir zararı var mı?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #4 bilmemem dedi: Diğer tün oyunlarda oluyor bunun bir yolu yok mu? Varsa yolun bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama olumsuz etkileyebiliyordu güvenini 3. parti uygulamalar.
bilmemem dedi: Diğer tün oyunlarda oluyor bunun bir yolu yok mu? Varsa yolun bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama olumsuz etkileyebiliyordu güvenini 3. parti uygulamalar.
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 28 Eylül 2023 #5 Steam'ın kendi FPS göstergesini açabilirsin.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #6 Akinbey70 dedi: Steam'ın kendi FPS göstergesini açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerini görmek istiyorum.
Akinbey70 dedi: Steam'ın kendi FPS göstergesini açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerini görmek istiyorum.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Eylül 2023 #7 Kullanımları görmek istiyorsanız AMD'de de NVIDIA'da da overlay ayarlarından açıp bakabilirsiniz. Ben AMD kullandığım için Performance kısmından görmek istediğim değerleri açıyorum, oyun içerisinde Alt+Ctrl+O yaptığım zaman overlay açılıyor.
Kullanımları görmek istiyorsanız AMD'de de NVIDIA'da da overlay ayarlarından açıp bakabilirsiniz. Ben AMD kullandığım için Performance kısmından görmek istediğim değerleri açıyorum, oyun içerisinde Alt+Ctrl+O yaptığım zaman overlay açılıyor.
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 28 Eylül 2023 #8 bilmemem dedi: Sıcaklık değerlerini görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi dener misin belki işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bilmemem dedi: Sıcaklık değerlerini görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi dener misin belki işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #9 Akinbey70 dedi: Bu yöntemi dener misin belki işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herhangi zararı olma değil mi?
Akinbey70 dedi: Bu yöntemi dener misin belki işe yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herhangi zararı olma değil mi?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #10 bilmemem dedi: Herhangi zararı olma değil mi? Genişletmek için tıkla... AMD veya NVIDIA kullanıyorsan onun sayacını kullan daha iyi, riske atma.
bilmemem dedi: Herhangi zararı olma değil mi? Genişletmek için tıkla... AMD veya NVIDIA kullanıyorsan onun sayacını kullan daha iyi, riske atma.