CS 2'de nasıl rank öğrenilir?

berat070

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 12 gb amd r5500 16 gb ram 512 gb m.2 ssd 650 w psu
Merhaba değerli forum sakinleri sorunu başlıkta belirttim maalesef eskiden bilgisayarım olmadığı için CS'ye yeni başladım ve rank olayını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba değerli forum sakinleri sorunu başlıkta belirttim maalesef eskiden bilgisayarım olmadığı için CS'ye yeni başladım ve rank olayını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1728317851070.png

Öncelikle iyi oyunlar dilerim! Şu anda iki adet dereceli sistem bulunmaktadır. Birincisi "Seçkin" modunda oynayarak sahip olabileceğiniz rütbe sistemi, diğeri ise "Rekabetçi" moduyla sahip olabileceğiniz rütbe sistemidir. Bu iki modda da rütbenizi öğrenmek için en az 10 tane oyun kazanmanız gerekmektedir. Bu modlara erişebilmek için ise CS2 Seçkin Hesap satın almanız gerekmektedir.

Öncelikle iyi oyunlar dilerim! Şu anda iki adet dereceli sistem bulunmaktadır. Birincisi "seçkin" modunda oynayarak sahip olabileceğiniz rütbe sistemi, diğeri ise "rekabetçi" moduyla sahip olabileceğiniz rütbe sistemidir. Bu iki modda da rütbenizi öğrenmek için en az 10 tane oyun kazanmanız gerekmektedir. Bu modlara erişebilmek için ise CS2 seçkin hesap satın almanız gerekmektedir.

Ben rekabetçide oynamak istiyorum açıkçası peki ya kaç tane maç kazandığımı nereden görebilirim?

Ben rekabetçide oynamak istiyorum açıkçası peki ya kaç tane maç kazandığımı nereden görebilirim?
Zaten orada kaç maç kazanmanız gerektiğini yazıyor. Oradan görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı