CS 2'de önceki maçta başkasının profiline atılan yorum nasıl görüldü?

Barış_244

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün 1 maçımda karşımdaki adam toxiclik yaptığı için profiline güzel bir yorum yaptım. O maç bittikten yarım saat sonra falan tekrar maça girdim girdiğim maçtaki rakip takımdan birisi benim yarım saat önceki maçtaki adamın profiline attığım yorumu olduğu gibi chate attı bu nasıl olabiliyor bu 2 kişi arkadaş değildi. 2'nci maçtaki kişi ilk maçta yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl oldu bilemeyiz ama attığınız yorumlar halka açık yorumlar. Yani pekte korkulacak veya şaşırılacak bir durum söz konusu değil.

Nasıl oldu bilemeyiz ama attığınız yorumlar halka açık yorumlar. Yani pekte korkulacak veya şaşırılacak bir durum söz konusu değil.
Halka açık olduğunun farkındayım fakat birbiriyle akalası ve bağlantısı olmayan iki kişiden bahsediyorum. Son zamanlarda Cs2 de bulunan bir güvenlik açığından bahsedilmişti o yüzden sormak istedim.

Sizin oynadığınız maçları ve istatistiklerinizi gösteren siteler var eğer profilinizi öyle bir yerde incelediyse son maçtaki insanların profillerine rastgele bakarken görmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…