AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 5 Ekim 2023 #11 HezeyaN dedi: Anladığım kadarıyla sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun betadan çıktı ama sorun hala devam ediyor.
HezeyaN dedi: Anladığım kadarıyla sunucuları genişletmemişler. Çok fazla kişi oynadığı için oyunu doluluk var ve uzak serverlara atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun betadan çıktı ama sorun hala devam ediyor.
F fesbi Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #12 AhmedAldogan dedi: Oyun betadan çıktı ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben de yaşıyorum aynı problemi
AhmedAldogan dedi: Oyun betadan çıktı ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben de yaşıyorum aynı problemi
K Komutan_Logar1 Megapat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 137 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #13 Ping falan tam anlamıyla bilmem ama CS 2 de 250 ping almaya başladım son günlerde. Başka hiçbir Online oyunda bu problem yok. Tuhaftır ki başka hesaptan girince pingim olmuyor
Ping falan tam anlamıyla bilmem ama CS 2 de 250 ping almaya başladım son günlerde. Başka hiçbir Online oyunda bu problem yok. Tuhaftır ki başka hesaptan girince pingim olmuyor
Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 68 13 Şubat 2024 #14 bende de 80-90 bazen 100'lere falan çıkıyor anlamadım nedenini