CS 2'de Premier nasıl çalışıyor?

Daha fazla  
CS 2'de 41 galibiyetim falan var. Bugün üst üste 4 maç kazanmıştım, fakat ne zaman böyle maç kazansam, bir maç kaybettiğim gibi direkt düşüyorum. En yakın arkadaşımın 63 galibiyeti falan vardı; adam 3.5k ranktaydı ve maç kazandığında kaybettiğinden çok rank atlıyordu. Ben ise üst üste dört maç kazanıp 1.442 ranka zar zor gelip, sadece bir maç kaybedince en dibe, yani 1000'e düşüyorum. Resimde de gördüğünüz gibi.
Bunu nasıl düzeltmem lazım? Çünkü bunu defalarca yaşadım ve rank atlamak çok zor.

Dosya Ekleri

• 1737003159871.png
    104,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Ard arda 2 win alırsan sonraki maç 300+ puan verir 150 puan falan keser. Win üzerine ard arda lose alırsan 300-400 falan kesiyor verdiği de 150 civarı.

Yerinde olsam premier girmem sıfırlanmasını beklerim 1 ayda siliniyor.

Maç kaybettikçe üst üste - puan artıyor ondan çok hızlı düşüyorsun en az 2-3 el arda arda kazanırsan +300, +400, + 480 (+500 hiç görmedim sadece - puan olarak gördüm) vermeye başlıyor, en fazla o kadar.
Maçtan çıkarsan -1000 yersin
Genelde üst üste kazanınca +350 -115 gibi sayılar veriyor 1 el kaybettiğinde +250 -150 bir daha kaybettiğinde +115 -250 gibi devam ediyor.
FACEIT girmeni öneririm.

Maçtan çıkınca -600 atıyor hocam.

Ben öyle hatırlıyorum yani.

Ard arda 4 win alıp 5. maçımda yine +100 falan tek aldığım olmuştu 1500'lerde falandım o zamanda da aynı şekilde bir maç kaybedince -500'ü ağzıma yemiştim.
Ama bir şey var üst üste lose alıp üst üste win almıştım yani bilmiyorum artık yine de çok saçma çünkü adam akıllı rank atlayamıyorum.

FACEIT giremiyorum maalesef CS 2'yi Geforce now'dan oynuyorum çünkü. Üst üste çok maç kaybettim ama yükselemiyorum 2 veya 3 win üst üste alsam bile 1000'e geri düşüyorum. + hiçbir zaman 112'nin üstüne çıkmadı ve - hep -500 falanlarda kaldı. Daha fazla oynamak dışında çarem yok sanırım.

Son düzenleme:
1.000'li elolar çok kötü. Aim, spray, crosshair placement, prefire vs. çalışmanı öneririm.

Dostum senin elo kaybetmekten muşmulaya dönmüş. Dediğim gibi oynama sıfırlanmasını bekle.
HACI KAFAYI YİYECEĞİM. CS dışında oynadığım oyun yok ne kadar sürede sıfırlanıyor??

1.000'li elolar çok kötü. Aim, spray, Crosshair placement, prefire vs. çalışmanı öneririm.

Abicim ben ortalama oynuyorum zaten takım hareket ederken sıkan kişilerden oluşuyor, üst üste kazandığım zamanlarda zaten grupçana oynadığım için oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…