CS 2'de rakipler geç düşüyor

Deltore

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım ve internetim bütün oyunları sorunsuz oynatırken, CS de bu sorunu yaratıyor. Çoğunlukla AWP de fark ettiğim bir durum, adamı vurduktan sonra düşmesi ve bunun sürekli olması. Ayarlarda bir şeyleri değiştir demişti arkadaş, belki de ondan böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı?

Bu olayın sebebi seninle alakalı değil. CS GO yu hatırlarsan rekabetçi oyunlarımızı 64 tick serverlarda faceit maçlarımızı da 128 tick serverlarda oynardık. CS2 ile birlikte yeni bir sisteme geçildi bunun da ismi subtick. Milyon tane de ayar değiştirsen bunun çözümü yok, sunucu ile alakalı bir durum.

Bu olayın sebebi seninle alakalı değil. CS:GO'yu hatırlarsan rekabetçi oyunlarımızı 64 tick serverlarda FACEIT maçlarımızı da 128 tick serverlarda oynardık. CS2 ile birlikte yeni bir sisteme geçildi bunun da ismi subtick. Milyon tane de ayar değiştirsen bunun çözümü yok, sunucu ile alakalı bir durum.

Onun dışında bir gecikmeydi. Ayarları sıfırladım, her şey gitti ama düzeldi...

Bilgisayarım ve internetim bütün oyunları sorunsuz oynatırken, CS de bu sorunu yaratıyor. Çoğunlukla AWP de fark ettiğim bir durum, adamı vurduktan sonra düşmesi ve bunun sürekli olması. Ayarlarda bir şeyleri değiştir demişti arkadaş, belki de ondan böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
hasar tahmini acik olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı