CS 2'de raund başında satın alınan silahın tekrar satılabilmesi

586539

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Bugün CS 2 Twitter hesabına bakarken bir şey fark ettim. CS 2, CS:GO'dan farklı olarak yanlış silahı aldığınızda tüm raund size onu zorunlu kılmayı bırakmış. Valorant'tan (ç)almışlar ama yenilik iyidir. Neler düşünüyorsunuz sizce gerekli miydi? ( silah satın alma ekranı da Valorant'tan (ç)alınmış bu arada :D )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba. Bugün CS 2 Twitter hesabına bakarken bir şey fark ettim. CS 2, CS:GO'dan farklı olarak yanlış silahı aldığınızda tüm raund size onu zorunlu kılmayı bırakmış. Valorant'tan (ç)almışlar ama yenilik iyidir. Neler düşünüyorsunuz sizce gerekli miydi? ( silah satın alma ekranı da Valorant'tan (ç)alınmış bu arada :D )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim CS:GO hakkındaki en şikayetçi olduğum mekanik budur. Çok hızlı almaya alışık olduğum için bazen elim başka silahlara çarpıp bizon gibi slot doldurmaya koyulmuş silahları alabiliyorum. Sisten sonraki en inovatif özellik bu olabilir CS:GO için.

Daha çok modmuş gibi duruyor.

2 oyununda satın alma ekranı hiç cezbedici gelmiyor bana. Satın alma ekranında o an takılı olan skinlerimizle silahları görebilsek çok güzel olabilir benim için. Şu an 2si de sıradan ve sıkıcı :D
Hala geliştiricikleri şeyler var, eminim böyle basit bir şeyi getirirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı