Haftalık droplar şansına göre. Bana iki haftadır 25 centlik kasalar düşüyor. Arkadaşıma daha bugün yeni gelen kasa düştü.
FACEIT ise özel sunucular ile özel eşleştirme sistemi. Onuda rahatça oynamak için aylık 150tl gibi bir ücret vermen gerekiyor. Bence gereksiz 8 level yapıp saldım 2 sene önce. MM daha zevkli bence.
Haftalık droplar şansına göre. Bana iki haftadır 25 centlik kasalar düşüyor. Arkadaşıma daha bugün yeni gelen kasa düştü.
FACEIT ise özel sunucular ile özel eşleştirme sistemi. Onuda rahatça oynamak için aylık 150tl gibi bir ücret vermen gerekiyor. Bence gereksiz 8 level yapıp saldım 2 sene önce. MM daha zevkli bence.
Arada girmek istiyor canım sırf rekabetçi oyun oynamak için 2K Hz mouse güzel mouse pad ve klavye aldım ama yine giremiyorum arkadaş yok girecek hocam ya sorun o arkadaşlarla giriyoruz diye Valorant indirdim hiçbiri çağırmıyor zaten lise dönemim full yalnız olarak geçiyor hocam içim daralıyor. Güzel geçmesi gereken yıllarım ya laf yememle ya da dertle geçiyor hocam.