Çözüldü CS 2'de Seçkin indirime giriyor mu?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.465
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Seçkin pahalıymış, indirime girdiği oluyor mu?

Beraber oynayalım. Benimde tüm tanıdıklarım yks için oynamıyor. Kafa dağıtmak bizimde hakkımız

Almayı düşünmüyorum maalesef, zira 15 dolar çok fazla. İndirime girerse düşünebilirim.

3-4 ay içerisinde veya şansınız yaver giderse daha kısa sürede 15 doları droplardan düşen sandık ve skinler ile çıkartabilirsin.

3-4 ay içerisinde veya şansınız yaver giderse daha kısa sürede 15 doları droplardan düşen sandık ve skinler ile çıkartabilirsin.
CS'yi çok sevmiyorum aşırı oynadığım bir oyun olsa dediğin mantıklı evet ama genellikle BF 1 oynuyorum.

CS'yi çok sevmiyorum aşırı oynadığım bir oyun olsa dediğin mantıklı evet ama genellikle BF 1 oynuyorum.

Valla ben de hiç sevmiyorum. Her Çarşamba drop alıp kapatıyorum. Kimisine 60 dolarlık sandık düşüyor. Haftada 1 şansımızı deniyoruz işte.

Valla ben de hiç sevmiyorum. Her Çarşamba drop alıp kapatıyorum. Kimisine 60 dolarlık sandık düşüyor. Haftada 1 şansımızı deniyoruz işte.
60 D-dolarlık mı? (şaşırdığımı ''D-d'' bu şekilde ifade etmek istedim ) 60 dolarlık sandık düşünce satabiliyor muyuz hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…