Çözüldü CS 2'de Seçkin indirime giriyor mu?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.522
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Seçkin pahalıymış, indirime girdiği oluyor mu?

Hocam şu anda 15 doları kıyasım geldi haha. Valla direk düşürüp satabiliyorsak mükemmel ya, o para çıkartılır.

0,20 - 0,40 - 0,80 ve 2 dolarlık sandıkların düşme olasılığı doğal olarak çok daha fazla. Eninde sonunda 15 doları çıkartıyorsun ama merak etme.

0,20 - 0,40 - 0,80 ve 2 dolarlık sandıkların düşme olasılığı doğal olarak çok daha fazla. Eninde sonunda 15 doları çıkartıyorsun ama merak etme.
İyiymiş. Ben Azerbaycan'da yaşıyorum, para biriktikçe nakite nasıl çevirebiliriz? site ismi söylediler ancak o site'den Azerbaycan için çeviremem muhtemelen.

İyiymiş. Ben Azerbaycan'da yaşıyorum, para biriktikçe nakite nasıl çevirebiliriz? site ismi söylediler ancak o site'den Azerbaycan için çeviremem muhtemelen.

Ben o tür şeyleri yapmıyorum bilgim yok maalesef.

Seçkin pahalıymış, indirime girdiği oluyor mu?
Sanırım indirime girdiği olmuyor fakat bana göre gayet avantajlı pek sık oynarmısınız bilmiyorum hocam fakat sadece belirli bi ücret ödüyorsunuz bi defa sonrasında oynadığınız oyundan haftalık bi item kazanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…