CS 2'de seçkin mi yoksa Rank mı girilmeli?

• Konuyu başlatan amir77
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.529

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
1704537764121.png

Arkadaşlar şimdi bu maplerin hepsinde 10 el kazanıp rank mı kasayım yoksa seçkin mi gireyim veya seçkin de aldığım Win'ler burada sayılıyor mu?

Ben seçkin rekabetçi Dust 2 oynuyorum.

Gümüşte oynayan kişilerin %90'ı Global oyuncular. Oyuna yeni başlayacak birisi varsa aranızda, oyuna başlayınca karşıdaki hile diye ağlamayın çünkü CS 2 çıkınca rank sistemi ayvayı yedi, gümüşlerin çoğu Global.

Ben seçkin rekabetçi Dust 2 oynuyorum.

Gümüşte oynayan kişilerin %90'ı Global oyuncular. Oyuna yeni başlayacak birisi varsa aranızda, oyuna başlayınca karşıdaki hile diye ağlamayın çünkü CS 2 çıkınca rank sistemi ayvayı yedi, gümüşlerin çoğu Global.
Globalle ne alakası var? Hile kullananlar var, iyi oynamak ayri hile ayrı. Oyundan az çok anlıyorsan belli ediyor ikisin farki. Mesela gecen a*talın biri iyi oynadığını iddia ediyordu, oyun içinde raporladim daha maç bitmeden Vac ban yedi. Bazıları cidden o kadar bariz hile kullanıyor ki. Ama tabi haritayı bilen, kaliteli kulaklık kullanıp ses kasan üste bir de aimi iyi adamla karşılaşınca da hile diye aglamamak lazım.

Arkadaşım yok maalesef, çok sıkıcı oluyor Ruslar falan sinirimi bozuyor ne yapalım başka oyun mu var. Biraz seçkin de takılayım.

Globalle ne alakası var? Hile kullananlar var, iyi oynamak ayri hile ayrı. Oyundan az çok anlıyorsan belli ediyor ikisin farki. Mesela gecen a*talın biri iyi oynadığını iddia ediyordu, oyun içinde raporladim daha maç bitmeden VAC ban yedi. Bazıları cidden o kadar bariz hile kullanıyor ki. Ama tabii haritayı bilen, kaliteli kulaklık kullanıp ses kasan üste bir de aimi iyi adamla karşılaşınca da hile diye aglamamak lazım.

Arkadaş sanırım ranklar sıfırlandığı için smurflerin düşük eloda başladığından bahsetmiş.

Globalle ne alakası var? Hile kullananlar var, iyi oynamak ayri hile ayrı. Oyundan az çok anlıyorsan belli ediyor ikisin farki. Mesela gecen a*talın biri iyi oynadığını iddia ediyordu, oyun içinde raporladim daha maç bitmeden Vac ban yedi. Bazıları cidden o kadar bariz hile kullanıyor ki. Ama tabi haritayı bilen, kaliteli kulaklık kullanıp ses kasan üste bir de aimi iyi adamla karşılaşınca da hile diye aglamamak lazım.
Ne kadar saçma bir mesaj bu? Nerede hile kullandıklarından bahsettim ben dalga mı geçiyorsun benimle? Tam tersi ben oyunda çok az hile var diyen kişilerdenim. Diyorum ki gümüşte oynayan çoğu oyuncu Global, ranklar sıfırlanınca bütün Globaller gümüşte oynuyor bu yüzden hile diye ağlamayın diyorum.

Mesajları iyicene okumadan bir daha yazma!

Ne kadar saçma bir mesaj bu? Nerede hile kullandıklarından bahsettim ben dalga mı geçiyorsun benimle? Tam tersi ben oyunda çok az hile var diyen kişilerdenim. Diyorum ki gümüşte oynayan çoğu oyuncu Global, ranklar sıfırlanınca bütün Globaller gümüşte oynuyor bu yüzden hile diye ağlamayın diyorum.

Mesajları iyicene okumadan bir daha yazma!
Bence sen benim ne yazdığımı okumuyorsun, kendi yazdığını da bilmiyorsun. Hile demeyin yazmissin ya ona cevap olarak diyorum ki hile de hiç azimsanmayacak kadar var hala. Kimileri de hilesini böyle saklamaya çalışıyor ama zaten kendilerini belli ediyorlar. Yani senin dediğin global vs yüksek rankli oyunculara verilen tepkilere tamam olabilir ama bunun yanında onlardan bağımsız ciddi hile yapanlar da var diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı